Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Sledování nových příspěvků

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
Odpovědět
SH

Re: Sledování nových příspěvků

Příspěvek od SH »

Chtěl bych se zeptat, jak pokročila práce na sledování nových příspěvků? Jestli se na tom pracuje, nebo to bylo dáno k ledu nebo se čeká na novou verzi phpBB?

Časové hlídání je dobré tak prozatím, pokud se na řešení problému pracuje. Než napíšu příspěvek, tak kolikrát mi ostatní nové zmizí. Pokud by to tak mělo být napořád, tak je to pěkně na pytel. Alespoň pro mne.
Přema

Příspěvek od Přema »

Mooooc bych se rovněž přimlouval.Stačiloby místo rubriky:"zobrazit příspěvky od poslední návštěvy" nahradit plně funkčním zadáním"zobrazit všechny NEPŘEČTENÉ příspevky".Díky
Ante

Příspěvek od Ante »

není to u ledu, chystáme nasadit vyšší verzi, ale je tam hodně změn a je třeba to připravit aby nenastali problémy a funkce zustali zachování a také je málo času bohužel. Každopádně to není konečený stav.
Přema

Příspěvek od Přema »

Vzhledem k nedostatku času chodím na fórum méně často.Potom si dám zobrazit příspěvky od poslední návštěvy.Jsem v polovině výčtu a všechny ještě nepřečtené rubriky i příspěvky se z přehledu ztratí.Hledat všechno podle data je zbytečně zdlouhavé.Určitě by pomohlo mít fci :"zobrazit všechny nepřečtené příspěvky"
Dojde k posunu ? K vyšší verzi přece už došlo,ne?
Přema

Příspěvek od Přema »

Tak pozoruju,že je celkem dost změn,...jen bohužel všechny nestačím sledovat.A STÁLE chybí zákl.věc-sledování NEpřečtených vláken.Nestačí jen zobrazení nepřečtených vláken od poslední návštěvy.A nyní jsem si ani tento výběr nestačil projít a během 10 min zmizelo cca 10 témat,.....to opravdu s tím nejde nic udělat????
jaroj

Příspěvek od jaroj »

Přema píše:Tak pozoruju,že je celkem dost změn,...jen bohužel všechny nestačím sledovat.A STÁLE chybí zákl.věc-sledování NEpřečtených vláken.Nestačí jen zobrazení nepřečtených vláken od poslední návštěvy.A nyní jsem si ani tento výběr nestačil projít a během 10 min zmizelo cca 10 témat,.....to opravdu s tím nejde nic udělat????
Malá rada: Používej otevření do nové záložky/okna, pak Ti ten seznam nezmizí :D
Zachovejte paniku :-)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“