Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Zvetseni stranek MONAKA

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
Odpovědět
Cuga

Re: Zvetseni stranek MONAKA

Příspěvek od Cuga »

Zdravim,

nevim jaky mate nazor na toto tema vy, ale me by se celkem libilo (hodilo), kdyby byly stranky monaka ve vetsim rozliseni (optimalizovan vzhled pro rozliseni 1024*768).

Spousta lidi ma aspon 17 palcovy monitor a toto rozliseni pouzivaji, a aj vyssi.

Prece jen, na 20 palcovem LCD v rozliseni 1600*1200 vypadaji stranky monaka jako jakysi pruh na leve strane obrazovky.

Prekopat by to nemel byt zadny problem. Že jo, Kebo :-)

Tak zkuste to zvazit......prosim....
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
cobra

Příspěvek od cobra »

Zdravim,

nevim jaky mate nazor na toto tema vy, ale me by se celkem libilo (hodilo), kdyby byly stranky monaka ve vetsim rozliseni (optimalizovan vzhled pro rozliseni 1024*768).

Spousta lidi ma aspon 17 palcovy monitor a toto rozliseni pouzivaji, a aj vyssi.

Prece jen, na 20 palcovem LCD v rozliseni 1600*1200 vypadaji stranky monaka jako jakysi pruh na leve strane obrazovky.

Prekopat by to nemel byz zadny problem. Že jo, Kebo :-)

Tak zkuste to zvazit......prosim....
To není špatný nápad,ovšem je-li to proveditelné.Jsem pro. ;)
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Bořík píše:Myslím, že moc lidí tady 20" LCD monitor s rozlišením 1600*1200 neprovozuje.
Osobně jsem spokojenej a nic bych neměnil.
Nevím proč musíme pořád upravovat a opravovat něco co funguje, já jsem pro, aby to zůstalo tak jak to je!!!!! Bude při změně rozlišení i lepší kvalita příspěvků? Dal bych hlasovat
Keba

Příspěvek od Keba »

Zdravim, nevim jaky mate nazor na toto tema vy, ale me by se celkem libilo (hodilo), kdyby byly stranky monaka ve vetsim rozliseni (optimalizovan vzhled pro rozliseni 1024*768). Tak zkuste to zvazit......prosim....
Také zdravím !
Bude to znít asi odměřeně, ale vzhled webu měnit nebudu. Má to několik opravdu podstatných důvodů:

1) větší rozlišení proč ne, ale nelze na něj roztahovat web. Stránky webů se dnes dělají na šířku cca 800px. Proč ? Dlouhé řádky se špatně čtou a rychle unavují. Čtenář se víc soustředí na to aby neztratil řádek, než aby vnímal obsah.

2) Umíte si představit, že přeformátuji web na větší rozlišení co to potom udělá těm co mají menší ? V současné podobě kódu budou šoupat posuvníkama jak šílení !

3) Podle statistik rozlišení 1024x768 stále převládá.

4) současný vzhled webu je také jeho jakousi image a ochrannou známkou. Čtenáři už ví kde co hledat, kam kliknout, znají strukturu webu. MoNaKo brzy oslaví páte narozeniny a určitě by si zasloužilo lepší vzhled, lepší kód, lepší technologie, redakční systém adt., ale s tím souvisí problém č. 5

5) NEMÁM NA TO ČAS !!! ;) Změna webu jednou určitě přijde, ale letos to určitě nebude. :D
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Cuga

Příspěvek od Cuga »

Myslím, že moc lidí tady 20" LCD monitor s rozlišením 1600*1200 neprovozuje.
Osobně jsem spokojenej a nic bych neměnil.
Nevím proč musíme pořád upravovat a opravovat něco co funguje, já jsem pro, aby to zůstalo tak jak to je!!!!! Bude při změně rozlišení i lepší kvalita příspěvků? Dal bych hlasovat
Upravovani novych fungujicich veci je normalni, rikase se tomu pokrok.

Jinak souhlasim s sirkou 800px, uz jsem jicha par takovejch udelal, ale v soucasne dobe je 1024 lepsi (pozor na aktualnost statistik :-) . Plus treba o chloupek vetsi font. Nic vic bych nemenil, nic vic ani neni nuntne (uz jsem na podobu webu zvykli).
ivankap

Příspěvek od ivankap »

Pokud někdo není spokojen, může začít provozovat vlastní web. Třeba podle těch nových statistik.
Ivan
Ivan
Cuga

Příspěvek od Cuga »

Pokud někdo není spokojen, může začít provozovat vlastní web. Třeba podle těch nových statistik.
Ivan
Hmmm, to nemyslis doufam vazne Ivane, s takovou by tech webu bylo asi hodne, co?

Navic tato rubrika je tu od toho, aby mohli prispivat namety a pripominkami......

Nicemene, asi nema smysl se timto nametem zabyvat, spousta lidi se chytla tech 20ti palcu (unika mi proc). To bylo mysleno jen obrazne. Ja ji doma teze nemam, mam klasiku 1280*960 a tam to je podobne jak uz tech 1600*1200......atp......
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Osobně bych to nechal při starém. 20" ještě dlouho mít nebudu a už teď musím občas rolovat do stran (mám 17" o rozlišení 1280x1024), hlavně u diskuzí pod články.
To je daň za to, že jsem si zvykl mít stále vpravo rozbalené ICQ 8).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

ne vždy změna znamená pokrok k lepšímu.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“