Včera jsem zaznamenal požadavek, abych na DF připojil novou sekci, jejíž náplní by byla modelářská burza, kde by se zcela zdarma každý podělil o to, co mu přebývá (klidně i o papír na tisk diplomů), popř. to vyměnil za něco, čeho má nedostatek. Podle navrhovatele by to mohlo mít tuto strukturu:
1. Trvalá nabídka (trvalý přísun)
2. Jednorázová nabídka (do vyčerpání zásob)
3. Poptávka
Jelikož zde již roky máme nepříliš využívaný bazárek, rád bych před případným založením modelářské burzy znal Vaše názory na to, zda to má vůbec smysl.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Modelářská burza
Re: Modelářská burza
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
abych to přiblížil. Každý někde pracujeme, dostaneme se k materiálům jinak neběžným a to, co pro firmu je odpad, je pro modeláře ještě použitelná surovina.
já mám například k dispozici kousky kabelů (0.5-2m délky) různých barev a průřezů z montáže rozvaděčů které jsou odpadem. Kolegou mi byly nabídnuty samolepící gumy z nějakých displejů.... opět odstřižky co jdou na likvidaci. Atd.
Myšlenka je zprostředkovat takovou nabídku a poptávku, protože mnoho z vás třeba chodí kolem plných kontejnerů něčeho, co jiný marně shání anebo je k dispozici... ale kupte si toho vagón.
já mám například k dispozici kousky kabelů (0.5-2m délky) různých barev a průřezů z montáže rozvaděčů které jsou odpadem. Kolegou mi byly nabídnuty samolepící gumy z nějakých displejů.... opět odstřižky co jdou na likvidaci. Atd.
Myšlenka je zprostředkovat takovou nabídku a poptávku, protože mnoho z vás třeba chodí kolem plných kontejnerů něčeho, co jiný marně shání anebo je k dispozici... ale kupte si toho vagón.
- Pepa Darvaš
Nabízím zadarmo ústřižky a nebo pásky z laminátové desky po cnc frézce. Občas to vezmu na soutěž, ale přes zimu se to hromadí a tak i když to zabalím do nějakého balíku, stejně mi to zbývá. Vím, že na soutěžích si to chlapi berou třeba na rozmíchávání lepidla, nebo na různé detaily. Pošlu poštou když bude někdo mít zájem. Peníze nechci, chci udělat dobrý skutek, třeba se dostanu do nebe.
Mám zhruba 1000ks sklíčok rozmeru 14,5 x 14,5 mm, hrúbky 1,2 mm. Ak by niekto potreboval zaskliť nejaký minimrakodrap, rád sa podelím.
- Pepa Darvaš
Zatím to je rozebrané, tak zase až za rok.Pepa Darvaš píše:Nabízím zadarmo ústřižky a nebo pásky z laminátové desky po cnc frézce. Občas to vezmu na soutěž, ale přes zimu se to hromadí a tak i když to zabalím do nějakého balíku, stejně mi to zbývá. Vím, že na soutěžích si to chlapi berou třeba na rozmíchávání lepidla, nebo na různé detaily. Pošlu poštou když bude někdo mít zájem. Peníze nechci, chci udělat dobrý skutek, třeba se dostanu do nebe.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 5686 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ladous
-
- 2 Odpovědi