Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Nová pravidla MoNaKo-DF (platná od 1. 1. 2011) - připomínky

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová pravidla MoNaKo-DF (platná od 1. 1. 2011) - připomínky

Příspěvek od ladous »

Téma s novými pravidly je sice zamčené, ale připomínky jsou žádoucí. Zde se nabízí vhodný prostor k podrobnějšímu rozboru, hledání chyb apod. Výsledek zdejší diskuze bude použit jako podklad pro vydání případné jednorázové opravy. V tuto chvíli se mi zdá vhodné vyčkat alespoň jeden měsíc, aby se povedlo shromáždit co nejvíce postřehů.

Předem bych rád připomenul, že nejde ani tak o tvorbu nějakých přesných právnických frází, jako spíše o tvorbu jakéhosi etického kodexu, ke kterému se každý uživatel DF dobrovolně zaváže.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
T.Vilcsek

Příspěvek od T.Vilcsek »

Mazání příspěvků:
Jelikož nešla editace, používal jsem mazání příspěvků doteďka jako editaci. Když jsem něco špatně nebo s chybama napsal, pak jsem to smazal a napsan znova. Teď mazat nemůžu, můžou vznikat zbytečné chyby. Na druhou stranu si dám více pozor - takže možná výhoda.
Kdyby šlo mazat od napsání třeba do určitého času, bylo by to asi nejlepší. Uvědumuji si, že je to možná softwarově nemožné.
Důvod:
Píšu v prac. době, neustále někam odskakuju, internet doma nemám a nechcu ho doma mít.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Kdyby se nějak dalo nastavit, že se smí mazat pouze příspěvky, na které nikdo nereagoval, tak tu funkci mazání zachovám. Jenže z minulosti víme, že se tu a tam najde dobrák, který v nějakém tématu svých pár příspěvků vymaže, čímž se ztratí kontext reakcí a ostatní mohou najednou vypadat jako blbci.

Když tedy kdokoli zjistíte, že jste se dopustili v příspěvku nějaké chyby, tak příspěvek napište znovu a u toho chybného klikněte na to Oznámení. Při nejbližší návštěvě DF ten chybný snažu.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“