Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Financování MoNaKa
Re: Financování MoNaKa
Diskuze na jiném nejmenovaném modelářském serveru mě přivedla k otázce, z čeho je financováno MoNaKo. Nerad bych se dočkal stavu kdy na mě budou vyskakovat reklamy nebo by tento projekt měl dojet na nedostatek prostředků. Na dobrý projekt, a to MoNaKo je, jsem ochotem přispívat.
Pokud to je tajné, nebo v tom problém není, tak jako bych nic neřekl...
Zřejmě pro admina není těch pár korun za hosting + doménu, nic drahého. Koneckonců, když si to můžu dovolit i já...SH píše:Diskuze na jiném nejmenovaném modelářském serveru mě přivedla k otázce, z čeho je financováno MoNaKo. Nerad bych se dočkal stavu kdy na mě budou vyskakovat reklamy nebo by tento projekt měl dojet na nedostatek prostředků. Na dobrý projekt, a to MoNaKo je, jsem ochotem přispívat.
Víte, proč jsem tu i když nedělám lodě? Protože Vás mám rád a baví mě to tu,..

Dle mých informací, které mohou být možná zkreslené a již nepravdivé, se nyní stránky MoNaKo nalézají na serveru, který provozuje spřízněná duše (či přímo Ante). Zároveň doufám, že v případě fin. potíží vyhlásí Keba včas sbírku na provoz ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
tak já vám to prozradím 
doménu platí Keba ze svého a hosting je na serveru který je financován z nějakých mích a Taurovo aktivit.
Jen tak pro informaci MoNaKo zabírá přes 6GB a měsíční trafic je průměrně 300GB.
doménu platí Keba ze svého a hosting je na serveru který je financován z nějakých mích a Taurovo aktivit.
Jen tak pro informaci MoNaKo zabírá přes 6GB a měsíční trafic je průměrně 300GB.
Dobrá.Ante píše:tak já vám to prozradím
Dost na tom, že Keba s Tebou necháváte v MoNaKu spoustu času. Nechávat v tom ještě vlastní peníze pro potěšení jiných to už v podmínkách českého ranného kapitalismu hraničí se zázrakem hodným blahořečení.
Existuje nějaká možnost, jak drobností na to přispět? Abych byl upřímný, neptám se nezištně. Vím, že po nějaké době, (u někoho kratší, u někoho delší) dojde u člověka k vyhoření - ztratí chuť pokračovat, nevidí smysl práce a dojdou nápady. A tak byste byli aspoň nějak "morálně" nám "zavázani".
nejsi prvni koho to napadlo, ale keba nechce aby MoNaKo a namolo melo nejaky status a pak je to docela tezke. takze se to holt pytlikuje jak se da. jedna z moznosti financovani jsou samolepky namolo. byli na soudku a budou k mani na MH. co se na nich vydela jde do monaka a namola.SH píše:Dobrá.Ante píše:tak já vám to prozradím
Dost na tom, že Keba s Tebou necháváte v MoNaKu spoustu času. Nechávat v tom ještě vlastní peníze pro potěšení jiných to už v podmínkách českého ranného kapitalismu hraničí se zázrakem hodným blahořečení.
Existuje nějaká možnost, jak drobností na to přispět? Abych byl upřímný, neptám se nezištně. Vím, že po nějaké době, (u někoho kratší, u někoho delší) dojde u člověka k vyhoření - ztratí chuť pokračovat, nevidí smysl práce a dojdou nápady. A tak byste byli aspoň nějak "morálně" nám "zavázani".![]()
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
příspěvky to je na Kebovi, pokud by někdo chtěl podpořit provoz serveru a chtěl mít někde placený hosting tak se na mne muže s důvěrou obrátit :-)
Jsem na tom stejně jako Svaťa- nechci mail, nechci místo, chci přispět......prostě někomu někam pošlu kilo a je to....
Faktem je, že MoNaKo spadlo po dlouhé době, prostě se to někdy stane,a protože chci z něho dál vysávat informace, jsem ochoten pustit chloupek.....
Faktem je, že MoNaKo spadlo po dlouhé době, prostě se to někdy stane,a protože chci z něho dál vysávat informace, jsem ochoten pustit chloupek.....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Přidám něco co jsem zjistil letos a co mě přimělo založit vlastní server. Založení vlastního serveru mi zabralo 3 týdny práce. Práce spočívala v tom, že jsem musel celý systém počeštit protože v češtině se nedá sehnat. Doplnit o doplňky, ty počeštit a nastavit. V neposlední řadě počkat na výplatu, zaplatit 1500,- a vše přemigrovat na server. Celý systém a počešťování jsem nastavoval v leže na posteli v rámci jednoho kurzu po odpolednech na notebooku s 256 mg ram sdílené s videokartou a nainstalovaným win xp sp2, řadou kodeků, servrem apache2, php5 a mysql. Moje znalost angličtiny se dá nazvat kritická. Rozhodně anglicky nevypustím z huby ani slovo. Jak jsem psal, zvládl jsem to za 3 týdny bez pátků a víkendů.
A důvod ? Největší rybářský diskuzní server mrk.cz který je na českém webu již 10 let a kdy jsem nejstarším registrovaným členem je stále na programové úrovni minimálně o 5 let pozadu. Nevyužívá možnosti dnešních možností. Jediná co se změnilo je zaplácanost reklamou. Sešel jsem se osobně s majitelem webu, podal mu některé návrhy a dozvěděl se něco o financování. Doslova jsem se večer ožral jako prase abych se probral. Vlastnit web, inkasovat za reklamu, nic jiného nedělat a žít si jako prase v žitě-doslova jen z této činnosti to by mě tolik nedožralo, ale když jsem za pár dní na mrk našel realizovaný jeden z mých nápadů a nebyla na něm ani zmínka o mé účasti zařekl jsem se že ukážu co roky tvrdím..Že udělat komunikační web, e-shop, je pro někoho kdo to umí otázka pár dnů..návštěvnost je další věc..například reklamu na mrk najdete v každém rybářském časopise a prezentuje se všude kde je to jen možné..nedivil bych se kdyby příští rok vstoupil na burzu..a co je vlastně mrk ? Jen obyčejný diskuzní server, funkcemi zaostalý jen příliš liberální, kde se odpověď přes množství balastu nedočkáte..
Takže kolik platit za diskuzní server ? Providera i s roční doménou seženete do 2000,- použití zadarmózního systému cenu nezvedne..stačí jeden reklamní banner a cena je za půl roku doma..dej jich 10 a začneš vydělávat...
A důvod ? Největší rybářský diskuzní server mrk.cz který je na českém webu již 10 let a kdy jsem nejstarším registrovaným členem je stále na programové úrovni minimálně o 5 let pozadu. Nevyužívá možnosti dnešních možností. Jediná co se změnilo je zaplácanost reklamou. Sešel jsem se osobně s majitelem webu, podal mu některé návrhy a dozvěděl se něco o financování. Doslova jsem se večer ožral jako prase abych se probral. Vlastnit web, inkasovat za reklamu, nic jiného nedělat a žít si jako prase v žitě-doslova jen z této činnosti to by mě tolik nedožralo, ale když jsem za pár dní na mrk našel realizovaný jeden z mých nápadů a nebyla na něm ani zmínka o mé účasti zařekl jsem se že ukážu co roky tvrdím..Že udělat komunikační web, e-shop, je pro někoho kdo to umí otázka pár dnů..návštěvnost je další věc..například reklamu na mrk najdete v každém rybářském časopise a prezentuje se všude kde je to jen možné..nedivil bych se kdyby příští rok vstoupil na burzu..a co je vlastně mrk ? Jen obyčejný diskuzní server, funkcemi zaostalý jen příliš liberální, kde se odpověď přes množství balastu nedočkáte..
Takže kolik platit za diskuzní server ? Providera i s roční doménou seženete do 2000,- použití zadarmózního systému cenu nezvedne..stačí jeden reklamní banner a cena je za půl roku doma..dej jich 10 a začneš vydělávat...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Juro promiň ale to jsou fakt kecy o ničem. Je opravdu pro všechny "zajímavé", že umíš přeložit slovník nějakého fóra, na jakém notebooku jsi to dělal a jak dlouhlo. Pokud pominu fakt, že jsi mohl sáhnout po systémech s hotovým překladem, co jsi tím chtěl říct?JuraSach píše:Přidám něco co jsem zjistil letos a co mě přimělo založit vlastní server. Založení vlastního serveru mi zabralo 3 týdny práce. Práce spočívala v tom, že jsem musel celý systém počeštit protože v češtině se nedá sehnat. Doplnit o doplňky, ty počeštit a nastavit. V neposlední řadě počkat na výplatu, zaplatit 1500,- a vše přemigrovat na server. Celý systém a počešťování jsem nastavoval v leže na posteli v rámci jednoho kurzu po odpolednech na notebooku s 256 mg ram sdílené s videokartou a nainstalovaným win xp sp2, řadou kodeků, servrem apache2, php5 a mysql. Moje znalost angličtiny se dá nazvat kritická. Rozhodně anglicky nevypustím z huby ani slovo. Jak jsem psal, zvládl jsem to za 3 týdny bez pátků a víkendů.
K financování MoNaKa jsi se asi pokusil vyjádřit s cenou hostingu a reklamníma bannerama. No dost najivně. Na svém rybarisobe.cz vyděláš 2000,-/půl rok za jeden reklamní banner!?!? Vím o čem píši, neb weby s dost velkou návštěvností provozuji i reklamu zadávám ... ale to už jsem na tom jako Ty, koho tohle zajímá.
Kebo: Jednoznačně hlasuji pro dobrovolný příspěvek. Osobně bych to viděl tak, že někde poběží ... cíl vybrat je XX, právě se vybralo XX. Tunu reklamy fakt nechci
Zachovejte paniku :-)
vytrženo z předchozího :Kebo: Jednoznačně hlasuji pro dobrovolný příspěvek. Osobně bych to viděl tak, že někde poběží ... cíl vybrat je XX, právě se vybralo XX. Tunu reklamy fakt nechci tak přesně za toto hlasuji Milan
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
jaroj : na svých webech nemám jedinou reklamu, financuji vše z vlastních zdrojů. nechci se živit webem. Jen jsem vyjádřil názor, že stvořit diskuzní web není nic složitého, dnes nic finančně náročného a při slušně navštěvovaném webu s pár reklamami se takový web financuje sám. Nevím o webu kde by byla povinnost přispívat na jeho provoz. Navštěvuji diskuzní fóra kde jsou ke stažení velmi složité duševní výdobytky například dekódování satelitů a tam je příspěvek veřejný. Kdo chce přidá. Tento web navštěvují stovky uživatelů v tutéž chvíli, trafic tedy musí být obrovský. Můžeš najít webhostingy zadarmo (dva takové ještě používám) kde když se spokojíš s menším traficem daným množstvím webů na jednom železe a reklamním bannerem na čelní straně tak máš všechno zadáčo..je zajímavé, že pod takovými hostingy běhá několik e-shopů a lidem občasný výpadek rychlosti nevadí. Už jsem zažil na webu i takovou věc, že webmaster jednoho fóra uzamknul fórum, že než mu pošleme peníze že fórum neotevře a dostal jsem hlášky, že chce vybrat z příspěvků zajímavé názory a ty prodat jednomu časopisu..i taková zvěrstva jsou možná..super fórum je tady http://www.svethardware.cz/index.jsp (čelní strana webu) a tady fórum http://www.svethardware.cz/forum/ tomuhle říkám fórum a ejhle je soukromé, financované pouze z reklamy o kterou se inzerenti perou.. pro srovnání tady je mnou vzpomínaný mrk..spočítejte reklamu na čelní straně http://www.mrk.cz/
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Tak jeste jednou (omlouvám se těm, co to nezajímá ... nečtěte dál) - případně to Kebo smaž celéJuraSach píše:jaroj : na svých webech nemám jedinou reklamu, financuji vše z vlastních zdrojů. nechci se živit webem. Jen jsem vyjádřil názor, že stvořit diskuzní web není nic složitého, dnes nic finančně náročného a při slušně navštěvovaném webu s pár reklamami se takový web financuje sám. Nevím o webu kde by byla povinnost přispívat na jeho provoz. Navštěvuji diskuzní fóra kde jsou ke stažení velmi složité duševní výdobytky například dekódování satelitů a tam je příspěvek veřejný. Kdo chce přidá. Tento web navštěvují stovky uživatelů v tutéž chvíli, trafic tedy musí být obrovský. Můžeš najít webhostingy zadarmo (dva takové ještě používám) kde když se spokojíš s menším traficem daným množstvím webů na jednom železe a reklamním bannerem na čelní straně tak máš všechno zadáčo..je zajímavé, že pod takovými hostingy běhá několik e-shopů a lidem občasný výpadek rychlosti nevadí. Už jsem zažil na webu i takovou věc, že webmaster jednoho fóra uzamknul fórum, že než mu pošleme peníze že fórum neotevře a dostal jsem hlášky, že chce vybrat z příspěvků zajímavé názory a ty prodat jednomu časopisu..i taková zvěrstva jsou možná..super fórum je tady http://www.svethardware.cz/index.jsp (čelní strana webu) a tady fórum http://www.svethardware.cz/forum/ tomuhle říkám fórum a ejhle je soukromé, financované pouze z reklamy o kterou se inzerenti perou.. pro srovnání tady je mnou vzpomínaný mrk..spočítejte reklamu na čelní straně http://www.mrk.cz/
Srovnáváš nesrovnatelné. svethatware.cz pojednává o širokozájmové věci a mimochodem patří společnosti infinity s obratem kolem 320mil, proč má infinity různé servery je na jiné povídáni. MoNaKo je pro malou skupinu lidí, konkrétně "modeláře-lodičkáře a různá jiná trdla jako třeba já". Prosím, řekni mě jejich počet!
O uzavření fóra/webu pro placené čtenáře v tomto vláknu nepadlo ani slovo.
SH tu dal návrh. Konkrétní návrh!
Nemusíš s ním souhlasit nebo můžeš.
To že něco neznáš, neznamená že to není. Veřejná, plně dostupná a přesto vybírající dary je např. wikipedia http://wikimediafoundation.org/wiki/Don ... raiser2008
Osobně píšu a nejsem sám, že klidně přispěji. Kdo nechce, dle tohoto návrhu nemusí.
Napiš tedy co Ty, vyjádři se.
Nepiš prosím jak jednoduché je mít web/fórum a jak jsi dobrej, jak jsi to zvládnul .... Připadně si o tom založ jiné vlákno, např dělám nové MoNaKo jménem JuScAh a během 30ti dní tam budu mít 18GB dat.
Howgh!
Zachovejte paniku :-)
- Morpheus141
Juro ... ty se hrozně rád posloucháš co ???????? (Potažmo čteš)
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Morpheus . o tom to vůbec není...jen jsem reagoval s vlastním dlouholetými zkušenostmi z oblasti která mě živí na názory že něco bez financování nejde...svůj názor jsem napsal a už nemá cenu abych ho dál rozváděl.
Prostě se objevil "kecal", na rybách musí být ticho, tak se vyřádí zde. Za necelé 3 měsíce 200 příspěvků o ničem(průměr cca 3 na den) to je síla. Ale myslím, "nechte ho žít" on za to nemůže a na mrku by poznali že tomu nerozumí. A další šup do arény.JuraSach píše:Morpheus . o tom to vůbec není...jen jsem reagoval s vlastním dlouholetými zkušenostmi z oblasti která mě živí na názory že něco bez financování nejde...svůj názor jsem napsal a už nemá cenu abych ho dál rozváděl.
Ps.: jsem také o příspěvek, ale co s legislativou.(daně) , aby se zas někdo nekmil na cizí účet zadarmo.
Mrzí mě, že jsem byl špatně pochopený. Kecal, nekecal..diskuzní fóra jsou o diskuzi a ne o "koukání do ohně". Je tady mnoho registrovaných co za 3 roky mají jeden, dva příspěvky..to je lepší ? Vyjádřil jsem jen názor podložený zkušenostmi. Očekával bych, že se mnou začnete diskutovat jak jsem to myslel a nebo proč to tak myslím a vy spíš mě tlačíte na pranýř.
Osobně čekám nějakou fotku nebo příspěvěk dokumentující pokrok ve stavbě tvojí lodi/loděnice. O tom je tohle fórum především.JuraSach píše:Mrzí mě, že jsem byl špatně pochopený. Kecal, nekecal..diskuzní fóra jsou o diskuzi a ne o "koukání do ohně". Je tady mnoho registrovaných co za 3 roky mají jeden, dva příspěvky..to je lepší ? Vyjádřil jsem jen názor podložený zkušenostmi. Očekával bych, že se mnou začnete diskutovat jak jsem to myslel a nebo proč to tak myslím a vy spíš mě tlačíte na pranýř.
Radek
Takže abych toto téma uzavřel než to zase sklouzne někam jinam.
Zopakuji celou problematiku ještě jednou, podrobněji a naposledy.
MoNaKo mělo výpadek několik dní. Běželo na stroji který (jak již avizoval Ante) měl HW problémy a byla plánována jeho výměna. Bohužel se odporoučel trochu dřív. Nic nenormálního, spíše naopak.
MoNaKo nejsou stránky, které by měly veřejně právní status, není to zpravodajský server jako třeba iDnes a jiné. Zkrátka když má MoNaKo výpadek nikoho to nezabije. S hostingem MoNaKa u Polomina jsem max. spokojený a měnit ho nebudu, není z mé strany nejmenší důvod.
Provoz MoNaKa samozřejmě něco stojí. Hosting hradí Polomino, doménu platím já.
Vaší ochoty přispívat na provoz MoNaKa si opravdu velice vážíme, ale....
Opravdu to není tak jednoduché jako "dejte mi číslo účtu, pošlu Vám peníze". MoNaKo jsou osobní stránky. Tedy moje. Tím chci říct, že MoNaKo není žádná instituce (firma). Peníze byste tedy museli posílat mě a já bych z Vašich příspěvků platil hosting. Jak už sami určitě cítíte je to cesta do pekla. Příjmy bych musel danit. MoNaKo by získalo jakýsi status placené služby, kterou nejsem schopen garantovat. Když mi rupne v kuli můžu MoNaKo po vybrání příspěvků vypnout a peníze si klidně nechat.
Proč bych je musel danit? Protože dřív nebo později by se našel blbec, kterému by to začalo vadit, že vybírám od lidí peníze za provoz MoNaKa. Kdo zažil srážku s blbcem ví o čem je řeč. Kdo si myslí že uvažuji příliš černě, nechť se brzy srazí s blbcem aby se "vyléčil". Znám několik dobře myšlených projektů, které se neuskutečnily jen kvůli závisti o pár korun. To co navrhujete, může fungovat mezi kámošema, ne na veřejně provozovaných stránkách.
Jednou z možností jak financovat provoz MoNaKa jsou reklamy. Teoreticky možné to je, ale...čtenáři MoNaKa jsou úzce zaměření lidé. MoNaKo by muselo být reklamou zatraceně dobře oplácáno aby to mělo nějaký finanční efekt. Ten by ale pozvolna začal klesat, protože lidi mají reklamy poměrně plné zuby a jsou raději za stránky kde je jí minimum, nejlépe žádná. To nemluvím o práci s tím spojené. Kdo si myslí že jen tak prdne banner na web a má vystaráno je vedle jak ta jedle. Mě osobně reklama na internetu přivádí svojí agresivitou občas k šílenství a odrazuje mě. Z provozování reklamy opět vzniká závazek. Proto, když se na MoNaKu nějaká reklama objevuje je to jednorázovou formou něco za něco :-)
Konzultoval jsem tedy problém legalizace vašich štědrých příspěvků s finančními odborníky. Nakonec jsme s Antem vymysleli poskytnutí e-mailových a webových služeb. Je to čisté a Vaše příspěvky se dostanou tam, kam je třeba.
Nikdo Vás nenutí tyto služby využívat a nevidím žádný podstatný rozdíl v tom, když si objednáte službu a uhradíte zaslanou fakturu (taky na účet) a nebo tady někde bude zveřejněno nějaké číslo účtu. Když už přispějete, tak proč třeba nevyužít FTP prostor k uložení a výměně svých "soubůrků" (třeba fotek) místo veřejných FTP serverů a pod.? Když se Vám to zdá jako nesmysl tak prostě necháte být ladem.
No rozkecal jsem se dost a tak stručně zopakuji:
- Za výpadek se velice omlouváme. Trval delší dobu, protože nebyl přesun MoNaKa připraven. Nebylo to ovšem nic mimořádného. (není co dodat)
- MoNaKo hosting měnit nebude, přesněji není to v plánu (další diskuse na toto téma je zbytečná)
- číslo účtu na který byste z vlastní vůle posílali příspěvky zveřejněno nebude (další diskuse na toto téma je také zbytečná)
- Vaší ochoty podpořit MoNaKo si opravdu velice vážíme. Proto prosím. Kdo chce podpořit provoz stránek MoNaKo objednejte si tuto službu.
portal/viewtopic.php?pid=13227#p13227
Děkuji za přečtení a hlavně pochopení. V případě že máte nějaké návrhy či připomínky prosím do osobní pošty.
Krásné a klidné Vánoce Vám všem.
Keba
Zopakuji celou problematiku ještě jednou, podrobněji a naposledy.
MoNaKo mělo výpadek několik dní. Běželo na stroji který (jak již avizoval Ante) měl HW problémy a byla plánována jeho výměna. Bohužel se odporoučel trochu dřív. Nic nenormálního, spíše naopak.
MoNaKo nejsou stránky, které by měly veřejně právní status, není to zpravodajský server jako třeba iDnes a jiné. Zkrátka když má MoNaKo výpadek nikoho to nezabije. S hostingem MoNaKa u Polomina jsem max. spokojený a měnit ho nebudu, není z mé strany nejmenší důvod.
Provoz MoNaKa samozřejmě něco stojí. Hosting hradí Polomino, doménu platím já.
Vaší ochoty přispívat na provoz MoNaKa si opravdu velice vážíme, ale....
Opravdu to není tak jednoduché jako "dejte mi číslo účtu, pošlu Vám peníze". MoNaKo jsou osobní stránky. Tedy moje. Tím chci říct, že MoNaKo není žádná instituce (firma). Peníze byste tedy museli posílat mě a já bych z Vašich příspěvků platil hosting. Jak už sami určitě cítíte je to cesta do pekla. Příjmy bych musel danit. MoNaKo by získalo jakýsi status placené služby, kterou nejsem schopen garantovat. Když mi rupne v kuli můžu MoNaKo po vybrání příspěvků vypnout a peníze si klidně nechat.
Jednou z možností jak financovat provoz MoNaKa jsou reklamy. Teoreticky možné to je, ale...čtenáři MoNaKa jsou úzce zaměření lidé. MoNaKo by muselo být reklamou zatraceně dobře oplácáno aby to mělo nějaký finanční efekt. Ten by ale pozvolna začal klesat, protože lidi mají reklamy poměrně plné zuby a jsou raději za stránky kde je jí minimum, nejlépe žádná. To nemluvím o práci s tím spojené. Kdo si myslí že jen tak prdne banner na web a má vystaráno je vedle jak ta jedle. Mě osobně reklama na internetu přivádí svojí agresivitou občas k šílenství a odrazuje mě. Z provozování reklamy opět vzniká závazek. Proto, když se na MoNaKu nějaká reklama objevuje je to jednorázovou formou něco za něco :-)
Konzultoval jsem tedy problém legalizace vašich štědrých příspěvků s finančními odborníky. Nakonec jsme s Antem vymysleli poskytnutí e-mailových a webových služeb. Je to čisté a Vaše příspěvky se dostanou tam, kam je třeba.
Nikdo Vás nenutí tyto služby využívat a nevidím žádný podstatný rozdíl v tom, když si objednáte službu a uhradíte zaslanou fakturu (taky na účet) a nebo tady někde bude zveřejněno nějaké číslo účtu. Když už přispějete, tak proč třeba nevyužít FTP prostor k uložení a výměně svých "soubůrků" (třeba fotek) místo veřejných FTP serverů a pod.? Když se Vám to zdá jako nesmysl tak prostě necháte být ladem.
No rozkecal jsem se dost a tak stručně zopakuji:
- Za výpadek se velice omlouváme. Trval delší dobu, protože nebyl přesun MoNaKa připraven. Nebylo to ovšem nic mimořádného. (není co dodat)
- MoNaKo hosting měnit nebude, přesněji není to v plánu (další diskuse na toto téma je zbytečná)
- číslo účtu na který byste z vlastní vůle posílali příspěvky zveřejněno nebude (další diskuse na toto téma je také zbytečná)
- Vaší ochoty podpořit MoNaKo si opravdu velice vážíme. Proto prosím. Kdo chce podpořit provoz stránek MoNaKo objednejte si tuto službu.
portal/viewtopic.php?pid=13227#p13227
Děkuji za přečtení a hlavně pochopení. V případě že máte nějaké návrhy či připomínky prosím do osobní pošty.
Krásné a klidné Vánoce Vám všem.
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi