Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Psaní příspěvků pro MoNaKo...
Re: Psaní příspěvků pro MoNaKo...
Diskuse k psaní příspěvků pro server MoNaKo
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
Předpokládám, že jde o nějaké foto a video. Je-li tomu tak, pak to mužeš poslat na adresu Ladislav Douša, V Oudolí 1868, 397 01 Písek, či přímo Kebovi, jehož adresu ale neznám.T.Vilcsek píše:Chtěl bych něco poslat pro MoNaKo (517MB). Úschovna nefunguje, po půl hodině nepíše "Neobsahuje žádná data", edisk jsem nezkoušel. Nejradši bych to vypálil naCD a poslal poštou. Ale kam?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Fotky jsou třeba tady u nás:T.Vilcsek píše:Na monaku byla upoutávka na akci Bitva o Žilinskou přehradu (doufám, že jsem ten název nepomotal). Zajímalo by mně, jestli budou nějaké fotky anebo třeba i článek?
http://www.rcfogli.cz/modules.php?name= ... &album=266
ale s článkem to moc růžově nevidím.
Mně by článek samozřejmě jako protislužba za tu reklamu na MoNaKu také potěšil, ale s pořadatelem jsme se o článku vůbec nebavili, takže spíše nebude. Ale nechme se překvapit.T.Vilcsek píše:Na monaku byla upoutávka na akci Bitva o Žilinskou přehradu (doufám, že jsem ten název nepomotal). Zajímalo by mně, jestli budou nějaké fotky anebo třeba i článek?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Po delší době jsem si prohlédnul fotky v Galerii a byl jsem překvapený jaká spousta zajímavých věcí tam je.
1. WPB 110 - EDISTO od Inkoust je naprostá tecka.
2. NAXOS od Inkoust to samé.
3. Opalek... od SH se mi hodně líbí, jiný styl plachetnice, hodně zajímavé.
4. Yamato od KubaS je taky pecka.
5. KTS Libelle 1:15 délka 1,26 m od Merrimack. Trupy od Merrimacka jsou perfektní.
6. S100 od komodor se mi taky hodně líbí.
7. Yamato 1:350 od komodor je vynikající.
8. Yamato 6 od michal46 je taky pecka.
9. Alena od Bezmozek je taky hodně zajímavá.
10. Další, na které jsem zapomněl.
Nový článek od Predsedy se mi hodně líbí, samotné fotky by mně asi tolik nezaujaly.
1. WPB 110 - EDISTO od Inkoust je naprostá tecka.
2. NAXOS od Inkoust to samé.
3. Opalek... od SH se mi hodně líbí, jiný styl plachetnice, hodně zajímavé.
4. Yamato od KubaS je taky pecka.
5. KTS Libelle 1:15 délka 1,26 m od Merrimack. Trupy od Merrimacka jsou perfektní.
6. S100 od komodor se mi taky hodně líbí.
7. Yamato 1:350 od komodor je vynikající.
8. Yamato 6 od michal46 je taky pecka.
9. Alena od Bezmozek je taky hodně zajímavá.
10. Další, na které jsem zapomněl.
Nový článek od Predsedy se mi hodně líbí, samotné fotky by mně asi tolik nezaujaly.
Dakujem za pochvalu-snazim sa stavat lode tak, aby sa na ne dalo pozerat aj z 10 cm.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek