Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
chybí kategorie ,,letadla,,
-
Anonymous
Re: chybí kategorie ,,letadla,,
hledám kategorii kam bych zařadil neco ohledně stavby modelů RC letadel ale nic jsem nenašel...
-
Anonymous
vim že je to kategorie hlavně o lodích ale myslim si, že spousta z nás máme lodě, z kterých čas od času vyjmeme elektroniku a dáme ji do letadla. tak by snad forum o letadlech mohlo tento web udělat zas o něco lepším. pro širší zájem...
[quote]hledám kategorii kam bych zařadil neco ohledně stavby modelů RC letadel ale nic jsem nenašel...[/quote]
Tak zrovna tuto kategorii nikdo nevyužíval, a tak byla zrušena. DF okolo letadel lze nalézt na internetu mraky... ;)
Tak zrovna tuto kategorii nikdo nevyužíval, a tak byla zrušena. DF okolo letadel lze nalézt na internetu mraky... ;)
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Martin Červenka
jo jo.už mi tu toto téma nechybíá.taky se přiklíním k názoru, že by toto témqa tu bylo zcela zbytečné. takže to ukončím a at to Admin klidne smázne. protože to byl fakt blbej dotaz.ale já jen hledal kde bych dostal radu ohledne letadel. nyní je vše vyřešeno. tak ok
Jak zaprší, tak určitě vypukne houbařská sezona - poradí mi někdo? :D
Ivan
Ivan
Ivan
- petr hájek
no tak třeba takové lysohlávky....
to je potom každej modelář :shock: :lol: :D .
to je potom každej modelář :shock: :lol: :D .
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek