Zdravím všechny,
pokud někdo bude mít zájem a chuť předvést svoje krasavce tak v neděli 4.července může přijet na Smolno na třetí ročník smolenského Titaniku. Akce je netradičně v neděli protože se nám sobotou podařilo trefit do termínu modelářské akce v Šiklově mlýně u Pernštejna.
Počasí jsem objednal, parkovat se bude deset metrů od vody, občerstvení taky nějaké uděláme a tak jestli máte někdo chuť si pohodově zajezdit i se spalovákama tak není problém ...
Informace se souřadnicemi jsou na stránkách MKVO.
Smoked
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Smolenský Titanic potřetí, 4.7.2010
Re: Smolenský Titanic potřetí, 4.7.2010
Bylo by možné pro blbější i línější jedince, ke kterým se řadím, přidat přímo odkaz na dané stránky?smoked píše:Informace se souřadnicemi jsou na stránkách MKVO.
Smoked
Děkuji.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Morpheus141
http://www.mkvo.henrymaxim.cz/actions/1 ... /index.htm Předsedo ... zkus to tady ..... 
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Omlouvám se, psal jsem to narychlo a nějak jsem si nezkontroloval zkopírování odkazu ... Jak je ale vidět, kolega už byl rychlejší.
Ruja píše, že byla slabá centrála, to už je minulost ... letos dotlačíme armádní stroj, ten už se jenom tak nepřetíží!!
Smoked
Ruja píše, že byla slabá centrála, to už je minulost ... letos dotlačíme armádní stroj, ten už se jenom tak nepřetíží!!
Smoked
Dal jsem na web tradicni plakatek, a poprosil admina jestli da upoutavku na MoNaKo. Kazdopadne je to uz za tyden, tak budu muset bleskove opravit stozar, ktery ceka na opravu uz skoro 2 roky :-).
Smoked-> tim armadnim strojem myslis tu ruskou obludu ?
Smoked-> tim armadnim strojem myslis tu ruskou obludu ?
No jasně, myslím tím tu obludu, oproti šrákům co se teď prodávají ale tato obluda dává proud a než by měla vysadit tak se radši převrátí...
V sobotu na šikláku zkusí domluvit s admirálem z Midway klubu nějaké to vojsko, Olda nepřijede tak ať máme nějakou flotilu s kanonama.
V sobotu na šikláku zkusí domluvit s admirálem z Midway klubu nějaké to vojsko, Olda nepřijede tak ať máme nějakou flotilu s kanonama.
Admin upoutávku s plakátkem přidal mezi pozvánky a přeje pořadatelům hojnou účast, protože osobně nedorazí, neboť se bude ve stejný den ládovat pouťovými koláči na druhém konci republiky.ruja píše:Dal jsem na web tradicni plakatek, a poprosil admina jestli da upoutavku na MoNaKo.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Dekujeme adminovi za upoutavku a prejeme dobrou chut :-)ladous píše:Admin upoutávku s plakátkem přidal mezi pozvánky a přeje pořadatelům hojnou účast, protože osobně nedorazí, neboť se bude ve stejný den ládovat pouťovými koláči na druhém konci republiky.
Tak akce se povedla, ilustracni onboard videjo z paluby zachranneho remorkeru je na
http://www.mkvo.henrymaxim.cz/actions/1 ... /index.htm
http://www.mkvo.henrymaxim.cz/actions/1 ... /index.htm
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek