Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

MS Pirna

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: MS Pirna

Příspěvek od ladous »

Přátelé,
letošní MS v Pirně se pomalu blíží a já pomalu začínám sondovat, zda se tam některý den vypravíme hromadně jako diváci? Jelikož druhý srpnový víkend mám soutěž plachetnic na Velkém Dářku, tak bych preferoval spíše některý všední den. Co takhle úterý 4. srpna? Kdo by měl zájem? Trasa by byla Písek - Praha.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Možná by bylo lepší nechat to na středu a spojit to s Nočním Košíkem, co na to obec modelářská?
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

ladous píše:Přátelé,
letošní MS v Pirně se pomalu blíží a já pomalu začínám sondovat, zda se tam některý den vypravíme hromadně jako diváci? Jelikož druhý srpnový víkend mám soutěž plachetnic na Velkém Dářku, tak bych preferoval spíše některý všední den. Co takhle úterý 4. srpna? Kdo by měl zájem? Trasa by byla Písek - Praha.
Setkání na Dářku je i 2.-5.7.2009, viz Minisail.
A je To . . . .!
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Karolinus I píše:Setkání na Dářku je i 2.-5.7.2009, viz Minisail.
To ano, ale pak je ještě jedno i v tom srpnu, ne?
ESN

Příspěvek od ESN »

Bambinot vyráží z Teplic, dá mi přesné podrobnosti o tom kdy je jaká akce, a které by stály za vidění, také nabízím odvoz Ústí - Pirna a zpět.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Při pohledu do časového plánu jízd jsem dospěl k názoru, že nejideálnější bude asi až ten čtvrtek 6. srpna.

Ovšem vzhledem k tomu, že se tu za celou tu dobu moc velká odezva neprojevila (počítám jen s Karlem Egrtem), tak možná žádný výlet nebude. Aby se to trochu rentovalo, tak potřebuju v okolí Prahy posbírat další 2 lidi.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Připomínám se se svou nabídkou. Jedno místo je stále volné.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

ladous píše:Připomínám se se svou nabídkou. Jedno místo je stále volné.
Nabídka stále platí, ale nyní už pouze volejte na mobil 606 448 073. Předpokládáný odjezd z Prahy je ve čtvrtek v 7:00.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“