Přátelé,
letošní MS v Pirně se pomalu blíží a já pomalu začínám sondovat, zda se tam některý den vypravíme hromadně jako diváci? Jelikož druhý srpnový víkend mám soutěž plachetnic na Velkém Dářku, tak bych preferoval spíše některý všední den. Co takhle úterý 4. srpna? Kdo by měl zájem? Trasa by byla Písek - Praha.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
MS Pirna
Re: MS Pirna
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Možná by bylo lepší nechat to na středu a spojit to s Nočním Košíkem, co na to obec modelářská?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Karolinus I
Setkání na Dářku je i 2.-5.7.2009, viz Minisail.ladous píše:Přátelé,
letošní MS v Pirně se pomalu blíží a já pomalu začínám sondovat, zda se tam některý den vypravíme hromadně jako diváci? Jelikož druhý srpnový víkend mám soutěž plachetnic na Velkém Dářku, tak bych preferoval spíše některý všední den. Co takhle úterý 4. srpna? Kdo by měl zájem? Trasa by byla Písek - Praha.
A je To . . . .!
To ano, ale pak je ještě jedno i v tom srpnu, ne?Karolinus I píše:Setkání na Dářku je i 2.-5.7.2009, viz Minisail.
Bambinot vyráží z Teplic, dá mi přesné podrobnosti o tom kdy je jaká akce, a které by stály za vidění, také nabízím odvoz Ústí - Pirna a zpět.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Při pohledu do časového plánu jízd jsem dospěl k názoru, že nejideálnější bude asi až ten čtvrtek 6. srpna.
Ovšem vzhledem k tomu, že se tu za celou tu dobu moc velká odezva neprojevila (počítám jen s Karlem Egrtem), tak možná žádný výlet nebude. Aby se to trochu rentovalo, tak potřebuju v okolí Prahy posbírat další 2 lidi.
Ovšem vzhledem k tomu, že se tu za celou tu dobu moc velká odezva neprojevila (počítám jen s Karlem Egrtem), tak možná žádný výlet nebude. Aby se to trochu rentovalo, tak potřebuju v okolí Prahy posbírat další 2 lidi.
Připomínám se se svou nabídkou. Jedno místo je stále volné.
Nabídka stále platí, ale nyní už pouze volejte na mobil 606 448 073. Předpokládáný odjezd z Prahy je ve čtvrtek v 7:00.ladous píše:Připomínám se se svou nabídkou. Jedno místo je stále volné.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek