Zdravím,
po několikaleté pauze se na mě obrátil pořadatel festivalu Město lidem lidé městu, který proběhne koncem srpna v Českých Budějovicích s tím, že by na slepém rameni Malše u Sokolského ostrova uvítal jízdu lodních modelů. Na břehu by současně probíhala prezentace jednotlivých klubů, které by projevily zájem o účast.
Přestože se akce koná i v pátek 26. srpna, za sebe jsem ještě s Dejvem přislíbil účast pouze na sobotu. Tímto se táži, jestli máte zájem takto prezentovat výsledky své (klubové) práce, abychom na to nebyli sami dva (nedávno jsme něco podobného absolvovali v Praze na Proseku ve třech a bylo to na hraně).
Pořadatel slibuje úhradu cestovních nákladů z rozumné dojezdové vzdálenosti. Je jisté, že s parkováním v bezprostředním okolí bude potíž, ale pro několik aut se místo najde. Kdyby byl zájem větší než kapacita parkoviště, mohu zajistit přepravu minibusem např. z nějakého bezplatného parkoviště v okolí.
Zájemce o účast poprosím, aby se mi do středy ozvali jak se seznamem modelů, které mohou přivézt, tak i s požadovanou částkou na dopravu. O modelech se můžete rozepsat i více a připojit nějakou fotku, jelikož to poslouží jako podklad pro PR festivalu, ale i pro lepší odhad potřebných stolů apod.
Byť mi to zatím leží na hrbu coby kontaktní osobě mezi lodními modeláři a pořadatelem, vůbec se nebudu zlobit, když mi někdo tuto roli uzmete.
Ještě přidávám kontakt na pořadatele:
Robin Mikušiak
+420 724 951 025
info@freeproduction.cz
http://mestolidemlidemestu.cz
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Předveďte své modely v Č. Budějovocích 27. srpna 2022
Předveďte své modely v Č. Budějovocích 27. srpna 2022
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek