Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Setkání modelů letadel F.M. 2016

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
T.Vilcsek

Re: Setkání modelů letadel F.M. 2016

Příspěvek od T.Vilcsek »

Bývalo tak trochu kdysi zvykem, že jsem psal skoro pravidelně články o tomto setkání. Teď bych to chtěl zkusit trochu jinak, přes DF. Setkání se konalo na konci července roku 2016, takže píšu se zpožděním. Ale lepší teď, než nikdy. O letadlech toho vím minimálně, takže raději se budu snažit dávat kvalitní fotky. Může to někoho zaujmout, třeba nemá možnost na podobné akce se dostat. Pokud budu mít k fotce nějaký zajímavý komentář, tak ho připíšu. Samozřejmě nemusím být jediný, kdo bude připisovat.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
T.Vilcsek

Příspěvek od T.Vilcsek »

Jako první dávám fotky těchto krásných dřevěných letadel. Dřevěné stavby, historické modely, prostě klasickou stavbu mám nejradši. Úplnou náhodou se mi podařilo přifotit i popisky. Výjimečně se podařilo vyfotit Avro D v letu. Foťák, který používám, nepatří zrovna mezi ty lepší.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
T.Vilcsek

Příspěvek od T.Vilcsek »

Na setkání létaly společně tyto pěkné letadla na elektropohon. Z obrázku to není poznat, ale byly opravdu pěkně slétané. Let byl vyrovnaný, hudba byla klidná a výborně pasovala ke stylu jejich letu. Moc pěkná ukázka.

Obrázek

Obrázek
T.Vilcsek

Příspěvek od T.Vilcsek »

Jako pokaždé bylo zajímavé vystoupení skupina s názvem GREAT WAR FLYING CIRCUS. Zaujaly mně jejich nová bojová vozidla, jedno z nich se spalovacím motorem.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Steve7

Příspěvek od Steve7 »

O těch letadlech by se dalo napsat hodně, znám jich pár osobně, i jejich tvůrce.
Ale to je tak na delší článek a možná na jiné stránky ;-)
A to jsem hlavně letecký modelář, takže nemůžu být v podezření, že jim nefandím ;-)
T.Vilcsek

Příspěvek od T.Vilcsek »

V původní podobě to mělo nějaký smysl. Uznávám, že takto to nevypadá dobře. V každém případě s těma stránkama jsem se opravdu spletl.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“