Dnes jsem jel kolem píseckého Šarláku a zpozoroval, že led z vodní plochy pomalu ustupuje (a podle předpovědi počasí bude mizet dál), a proto jsem se rozhodl pozvat příznivce lodních modelů na historicky první novoroční sraz u vody v Písku.
Kdy?
1. ledna 2013 od 14:00 h
Kde?
Písek - rybník Šarlák (GPS souřadnice: Loc: 49°17'54.971"N, 14°8'55.061"E)
Nemáte-li to daleko, zkuste se zastavit alespoň na kus řeči. Molo k dispozici nebude.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Novoroční poježdění v Písku 2013
Re: Novoroční poježdění v Písku 2013
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
1.1.1983 jsem pouštěl čerstvě orádiovanou motorovou jachtu...... ještě s 1kanálovým mars rádiem a ,,špagomatikem,, na kormidle.
Jooooo to bejvaly časy...... a to jsem tu lodičku musel vzít na vozejk za kolo a jet s ní ke kamarádovi z kolína do kutné hory.......
Jooooo to bejvaly časy...... a to jsem tu lodičku musel vzít na vozejk za kolo a jet s ní ke kamarádovi z kolína do kutné hory.......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Letošní pokus, ačkoli se nás sešlo hned 5, tak docela nevyšel - příroda měla dost rozumu a pokryla ledem celou vodní plochu, abychom zbytečně nedráždili štěstí, jak dokládají připojené snímky:

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
no vida..... u mě na zahradě je furt 3,6m průměr vody nezamrzlé..... protože tam je topné tělísko ...... aby ryby nebyly mrazený........a pro borce s ledoborci tu je ještě obecní rybník
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek