Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Zimní posezení s MoNaKem 2012
Re: Zimní posezení s MoNaKem 2012
Hezký den,
je to již dosti dlouho, co jsme se naposledy sešli jen tak, bez lodních modelů. Proto si myslím, že nastal ten pravý čas se opět sejít v teple pražské hospůdky. Stane se tak v pátek 2. března 2012 večer. Podrobnosti naleznete v samotném článku s pozvánkou:
Případné účastníky poprosím, aby mi svou účast včas potvrdili, nejlépe formou komentáře pod článkem.
Předem děkuji.
je to již dosti dlouho, co jsme se naposledy sešli jen tak, bez lodních modelů. Proto si myslím, že nastal ten pravý čas se opět sejít v teple pražské hospůdky. Stane se tak v pátek 2. března 2012 večer. Podrobnosti naleznete v samotném článku s pozvánkou:
Případné účastníky poprosím, aby mi svou účast včas potvrdili, nejlépe formou komentáře pod článkem.
Předem děkuji.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jak vidíte v komentářích, pár zájemců se ozvalo. Pokud někdo koketujete s myšlenkou pořízení nějakého parníku, zajisté na místě dostanete nejednu radu, neboť se ozvali hned tři parníkáři:
Ivan Hořejší
Tomáš Kočí
Jiří Voráček
Dále k této chvíli účast přislíbili:
bohoš
Igráček
Ivvo
a moje maličkost ;-)
Ivan Hořejší
Tomáš Kočí
Jiří Voráček
Dále k této chvíli účast přislíbili:
bohoš
Igráček
Ivvo
a moje maličkost ;-)
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Morpheus141
Já bohužel opět nepřijedu .... je to to nejblbější datum, jaké si umím představit.
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
V pátek mi v práci ohlásili, že budeme pravděpodobně muset v 2.3 opět služebně do Hradiště. Pokud ano, tak se nevrátím dříve než kolem 22h, takže bych se zůčastnit nemohl. Počítám, že zítra nebo v úterý mi to definitivně buď potrvdí nebo odvolají... doufám, že to nakonec odpadne a budu moci přijít...

NeJaToD team
Je to blbej termín, blbé místo, ale dobrej nápad ....budu se snažit dostavit ....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Klidně se stav na kafe, můžeme udělat u nás v Hradišti paralelní setkáníIvvo píše:V pátek mi v práci ohlásili, že budeme pravděpodobně muset v 2.3 opět služebně do Hradiště. ...
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Budu mít sice chvíli čas, ale už mám v plánu navštívit kemp dopravák na Smraďavce a domluvit jeden ze závodů TT cupu... uvidím jak to všechno vyjde...

NeJaToD team
Ráno sečtu počet zájemců a s nějakou rezervou potvrdím rezervaci v restauraci.
Kromě těch, co se ozvali zde či v komentářích pod článkem, se možná zúčastní Ante, Dada, Jindra Culek či Zdenek Bílek.
Kromě těch, co se ozvali zde či v komentářích pod článkem, se možná zúčastní Ante, Dada, Jindra Culek či Zdenek Bílek.
Já se bohužel nedostavím, kříží se mi plány (v pátek večer odjíždím na víkend z Prahy), tak si to posezení pěkně užijte a na viděnou na nějakém příštím setkání ať už v hospodě či u vody.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek