Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Formy,formičky,odlévání do forem,....
Re: Formy,formičky,odlévání do forem,....
V jiné části tohoto DF ivankap a další doporučují odlévání,formování.Jelikož s těmito moderními hmotami a prací na drobných modelech-záchranné kruhy,rafty,čluny,kontejnery záchr.ostruvků(+hlavně kulometů,děl,reflektory,vše ve velkém množství zvláště u válečných lodí i jednotlivých států...)nemám žádné zkušenosti, přijde každý nápad,doporučení kol a kolem velmi vhod a nejen mě.
No, vypadá to zatím, že se nikdo neozval, taky mě to zajímá, hlavně co nalít do již hotové formy. Je fakt, že se tu toho už napsalo dost, ale je to rozeseté ve všech možných vláknech.
Severan
Severan
- Pepa Darvas
velice zajímavý a samozřejmě i cenově je materiál který prodává fi www.AXSON.cz
Prodává jak materiál který je lepší než Lukoprén ,tak i odlévací hmotu.Je to sice po 1 Kg a dost drahé ,ale stojí to za to.
Prodává jak materiál který je lepší než Lukoprén ,tak i odlévací hmotu.Je to sice po 1 Kg a dost drahé ,ale stojí to za to.
- petr hájek
mužu říci , ale až příští týden , teď musím dodělat Viktory od Hellera na zakázku(14 dní práce po 20 hodinách denně mi moc chuti ke psaní nedává!!!! ) 
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
A co fotky ze stavby, ať se přiučíme jak dělají profíci.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek