Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Simple hull plannking techniques for beginners

Jak postupovat při...
Odpovědět
taby

Re: Simple hull plannking techniques for beginners

Příspěvek od taby »

Asi většina z vás tento útlý návod z DryDock Models zná. ;)
Nicméně, jsem požádal o možnost překladu do češtiny a po několika vyměněných mailech jsem dostal povolení. Překlad bude hotový do konce února, alespoň doufám, protože toho času mám celkem nedostatek. Tak uvidíme. :D
Píšu to proto, že někteří třebas válčíte s angličtinou a překlad do češtiny by pro vás mohl být velkou pomocí.
taby

Příspěvek od taby »

Omlouvám se, že jsem prošvihl termín. :|
Někteří jste se mě na to ptali, proto to píši i sem. Musel jsem síly věnovat do své práce, kde jsem dostal neplánované úkoly, ale nyní jsem je všechny zdárně ukončil, proto chci dokončit překlad (cca 1 týden práce) a aktualizovat obrázky (další týden práce). Díky tomu se ukazuje, že další termín budou velikonoce. ;)
taby

Příspěvek od taby »

Tak jsem dokompletoval překlad a vše umístím nyní na stránky. Celý překlad neprošel stylistickou a jazykovou opravou, proto se chci zeptat, zda by někdo z vás neměl čas a chuť se na to podívat a případně to korigovat. ;)
Jinak než to bude na stránkách, tak vám mohu poslat tuto alfa verzi, pokud vám nevadí, že není 100% jazykově a stylisticky upravena. :D
Bude-li mít někdo zájem, napište mi prosím zprávu.
Tujano

Příspěvek od Tujano »

Pošli mi prosím , na adresu : jan.neupauer@wmx.sk . Vďaka
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

taby píše:Tak jsem dokompletoval překlad a vše umístím nyní na stránky. Celý překlad neprošel stylistickou a jazykovou opravou, proto se chci zeptat, zda by někdo z vás neměl čas a chuť se na to podívat a případně to korigovat. ;)
Jinak než to bude na stránkách, tak vám mohu poslat tuto alfa verzi, pokud vám nevadí, že není 100% jazykově a stylisticky upravena. :D
Bude-li mít někdo zájem, napište mi prosím zprávu.
Klidně ti to můžu přejet... Chvilku jsem v práci dělal korektora ;)
Obrázek
NeJaToD team
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Taby díky, i když to není zestylizované, tak to má informační hodnotu, samozřejmě nepohrdnu finální verzí. Ještě jednou díky
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pracovní postupy“