Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Druh barev a použité techniky na povrch.úpravu lod.modelů

Jak postupovat při...
Karolinus I

Re: Druh barev a použité techniky na povrch.úpravu lod.modelů

Příspěvek od Karolinus I »

JuraSach píše:Nemyslel jsem udělat zprohýbaný trup atd..myslel jsem neřešit nějaké škrábance atd..prostě žádné složité broušení a tak...
Bophatě postačí malý váleček a celý trup naválečkovat(všechny vrstva), každou přebrousit.. Jde to poměrně snadno a z metru to už není poznat.
A je To . . . .!
JuraSach

Re: Druh barev a použité techniky na povrch.úpravu lod.modelů

Příspěvek od JuraSach »

Ptal jsem se kolegy v práci. Všeuměla. Skutečný Ferda Mravenec. Z "nudy" si koupil profi motorovou pilu a chodí po dohodě s hajným pomáhat lesákům čistit les..jen z radosti...no a ten má doma elektrickou stříkací pistoli. Říkal, že je to úplná obyč a že s ní stříkal kde co..má laminátové kanoe a ty opravuje furt co je v řekách málo vody. Laminování a povrchové úpravy má v malíku..Tak jsem se s ním předběžně dohodl, že mi to sfoukne on..jinak včera jsem byl v obi a mají tam několik stříkacích elektrických pistolí a jednu desku kde si to lidi zkoušeli (tedy tu od bosh)..no prostě paráda..nádobka tuším půl litrová..konec doma s válečky a štětkou přii malování...ferma pistoli tam mají za 545,- nebo tak nějak...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pracovní postupy“