Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
stříkací pistole?
Re: stříkací pistole?
Ahoj, už dýl sháním nějakou malou stříkací pistoli na modely ale nemužu nic najít za nejakou rozumnou cenu, tak bych se chtel optat jestli nemate někdo tip nebo zkušenosti s nejakym modelem. jednalo by se mi o neco co dokáže pracovat i s malym tlakem (max 2 bary). děkuji za případný tip. Nick
Co třeba si napřed pročíst starší téma? Namátkou jsem našel jako první odkaz:
portal/viewtopic.php?id=2246
Za ty dva roky se toho tolik nezměnilo ;-).
portal/viewtopic.php?id=2246
Za ty dva roky se toho tolik nezměnilo ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
aha jak to že sem si toho navšiml ? protože sem koukal jen do vybavení dílny. dekuju
Nedávno jsem zakoupil stříkací pistoli značky Fengda model BD-130 a přestože jsem prakticky nikdy nestříkal pistolí a z povrchové úpravy jsem měl vždy strach, tak jsem velice spokojený. Doporučuji. Podívej se na http://www.airbrush-fengda.cz/store/. K tomu používám kompresor AS 189.
S touto istou vybavou som nastriekal cely Schnellboat S100 od Italeri. Bola to moja prva praca s airbrushom /doteraz som fukal jednocinnou fixirkou/ a myslim si, ze si na nu clovek velmi rychlo zvykne. Praca s nou je prijemna a nezaludna. Ortodoxni kitari by mali voci nej urcite namietky, ale pre nase modely je uplne postacujuca. Povedal by som, ze za malo penazi dost muziky.Joe píše:Nedávno jsem zakoupil stříkací pistoli značky Fengda model BD-130 a přestože jsem prakticky nikdy nestříkal pistolí a z povrchové úpravy jsem měl vždy strach, tak jsem velice spokojený. Doporučuji. Podívej se na http://www.airbrush-fengda.cz/store/. K tomu používám kompresor AS 189.
Připojím se i já. Rovněž mám DB-130. Navíc ji mám s jehlou a tryskou výměnnou na 0,2; 0,3; a 0,5 mm. Nikdy předtím jsem nestříkal, jen kamarád mi dal obecné rady a něco jsem vyčetl na netu. A ačkoliv já musím stříkat obouruč, tak jsem to v pohodě zvládl.
Když jsem vybíral pistoli řídil jsem se těmi to doporučovanými zásadami
- jednoduchá konstrukce k vůli čištění
- horní plnění z důvodu lepšího přísunu barvy k trysce
- zvláště pro nás lodní modeláře, kde jso větší plochy - větší kelímek na barvu
- cena/výkon
To vše tato pistole splňuje.
Radek
Když jsem vybíral pistoli řídil jsem se těmi to doporučovanými zásadami
- jednoduchá konstrukce k vůli čištění
- horní plnění z důvodu lepšího přísunu barvy k trysce
- zvláště pro nás lodní modeláře, kde jso větší plochy - větší kelímek na barvu
- cena/výkon