Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Dobrý den
Re: Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
Těch lepidel je celá škála - záleží na tom co k čemu lepíš ?! Ale stejně se nevyhneš hojnému používání více druhů lepidel.M1K1 píše:Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
Purex,Epoxid,vteřiňák,lepidlo na plasty,lepidlo na papír (Herkules),Kanagom,a pod.....
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

Ahoj- bez urážky- tohle je modelový příklad špatně položeného dotazu už od nadpisu......M1K1 píše:Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
Už z nadpisu musí být jasné o co jde (lepení+ čeho lepení) a v dotazu upřesnění co konkrétně chceš lepit......protože možností je opravdu hodně a používá se celá škála lepidel.
Prosím založ nové téma (nebo prostuduj už stávající) a přesněji.......
Děkuji
PS: Myslím že by se to mohlo za chvilku smazat
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
- Karolinus I
Jem mažte, za chvíli tu nebude nikdo psát. "Odborníci" ti vědí a laik se nic nedozví, bude smazán.RomanT píše:Ahoj- bez urážky- tohle je modelový příklad špatně položeného dotazu už od nadpisu......M1K1 píše:Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
Už z nadpisu musí být jasné o co jde (lepení+ čeho lepení) a v dotazu upřesnění co konkrétně chceš lepit......protože možností je opravdu hodně a používá se celá škála lepidel.
Prosím založ nové téma (nebo prostuduj už stávající) a přesněji.......
Děkuji
PS: Myslím že by se to mohlo za chvilku smazat
A je To . . . .!
Ahoj
Záleží na tom co chceš lepit. Vyhybej se lepidlům kde je napsáno univerzální na vše určitě nebude nejkvalitnější.Já používám na PSH toluen a vteřinové lepidlo, na laminátové desky vteřinové gelové do kterého přidávám mikrobalony na zesílení vnitřních rohů a nebo to přímo přelaminuji. No a na dřevo kanagom.různé epoxidy a občas i ten vteřiňák na malé a nenamáhané věci.Nejdůležitější je před lepením vše lehce zdrsnit a odmastit, jinak v každé lepší prodejně poradí.
ps.toto vlákno by asi bylo lepší ve "Stavba modelů"
Záleží na tom co chceš lepit. Vyhybej se lepidlům kde je napsáno univerzální na vše určitě nebude nejkvalitnější.Já používám na PSH toluen a vteřinové lepidlo, na laminátové desky vteřinové gelové do kterého přidávám mikrobalony na zesílení vnitřních rohů a nebo to přímo přelaminuji. No a na dřevo kanagom.různé epoxidy a občas i ten vteřiňák na malé a nenamáhané věci.Nejdůležitější je před lepením vše lehce zdrsnit a odmastit, jinak v každé lepší prodejně poradí.
ps.toto vlákno by asi bylo lepší ve "Stavba modelů"
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 3375 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od karaso
-
- 5 Odpovědi