Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Dobrý den

Nástroje, nářadí, přípravky, přihrádky atd.
Odpovědět
M1K1

Re: Dobrý den

Příspěvek od M1K1 »

Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
cobra

Příspěvek od cobra »

M1K1 píše:Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
Těch lepidel je celá škála - záleží na tom co k čemu lepíš ?! Ale stejně se nevyhneš hojnému používání více druhů lepidel.

Purex,Epoxid,vteřiňák,lepidlo na plasty,lepidlo na papír (Herkules),Kanagom,a pod.....
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

M1K1 píše:Chtěl jsem se zeptat jake lepidlo používate na stavbu lode, jestli stačí vteřinák nebo purex a nebo neco jineho.
Ahoj- bez urážky- tohle je modelový příklad špatně položeného dotazu už od nadpisu......
Už z nadpisu musí být jasné o co jde (lepení+ čeho lepení) a v dotazu upřesnění co konkrétně chceš lepit......protože možností je opravdu hodně a používá se celá škála lepidel.
Prosím založ nové téma (nebo prostuduj už stávající) a přesněji.......
Děkuji
PS: Myslím že by se to mohlo za chvilku smazat
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

RomanT píše:
Ahoj- bez urážky- tohle je modelový příklad špatně položeného dotazu už od nadpisu......
Už z nadpisu musí být jasné o co jde (lepení+ čeho lepení) a v dotazu upřesnění co konkrétně chceš lepit......protože možností je opravdu hodně a používá se celá škála lepidel.
Prosím založ nové téma (nebo prostuduj už stávající) a přesněji.......
Děkuji
PS: Myslím že by se to mohlo za chvilku smazat
Jem mažte, za chvíli tu nebude nikdo psát. "Odborníci" ti vědí a laik se nic nedozví, bude smazán.
A je To . . . .!
Nalim

Příspěvek od Nalim »

Ahoj
Záleží na tom co chceš lepit. Vyhybej se lepidlům kde je napsáno univerzální na vše určitě nebude nejkvalitnější.Já používám na PSH toluen a vteřinové lepidlo, na laminátové desky vteřinové gelové do kterého přidávám mikrobalony na zesílení vnitřních rohů a nebo to přímo přelaminuji. No a na dřevo kanagom.různé epoxidy a občas i ten vteřiňák na malé a nenamáhané věci.Nejdůležitější je před lepením vše lehce zdrsnit a odmastit, jinak v každé lepší prodejně poradí.
ps.toto vlákno by asi bylo lepší ve "Stavba modelů"
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vybavení dílny“