Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Cu a Al plech
Re: Cu a Al plech
Nazdar,
byl jsem dnes služebně v Brně na Invexu (důrazně nedoporučuju, stojí skutečně za ...) a mimo jiné jsem na Šilingrově náměstí zabrousil do výtvarnických potřeb. Ze zvyku se zeptal na na barevné kovy... a MĚLI!!
Cu plech 1mm formátu A4 za 76,-
Al plech 1mm formátu A4 za 57,-
Mají i poloviční rozměr, ale při té ceně... Je potřeba ptát se na "plech pro suchou jehlu" - chvíli trvalo, než pochopili, na co to chci.
Mosaz bohužel není.
Radek
byl jsem dnes služebně v Brně na Invexu (důrazně nedoporučuju, stojí skutečně za ...) a mimo jiné jsem na Šilingrově náměstí zabrousil do výtvarnických potřeb. Ze zvyku se zeptal na na barevné kovy... a MĚLI!!
Cu plech 1mm formátu A4 za 76,-
Al plech 1mm formátu A4 za 57,-
Mají i poloviční rozměr, ale při té ceně... Je potřeba ptát se na "plech pro suchou jehlu" - chvíli trvalo, než pochopili, na co to chci.
Mosaz bohužel není.
Radek
Mosaz momentálně neměli nebo nevedou trvale?
To mě nenapadlo ... potřeby pro výtvarníky. To by mohli něco mít i v podobné prodejně v OLkartonist píše:Šilingrově náměstí zabrousil do výtvarnických potřeb. Ze zvyku se zeptal na na barevné kovy... a MĚLI!!
Pavel
Trvale nemají - pro umělecké rytí je to prý tvrdé. (Profíci pak používají raději nerez.)SH píše:Mosaz momentálně neměli nebo nevedou trvale?
Radek
Mosaz kupuji ukartonist píše:Trvale nemají - pro umělecké rytí je to prý tvrdé. (Profíci pak používají raději nerez.)SH píše:Mosaz momentálně neměli nebo nevedou trvale?
Radek
http://www.litomysky.cz/
výběr všech možných plechů a profilů. Materiál dodává do modelářských prodejen specializovaných
na železniční modely (má uvedený seznam), přes ty prodejny je možné objednat, výhoda je, že
se neplatí poštovné a balné, alespoň tam kde to objednávám já, tzn. Plzeň.
Cenu jsem s ničím jiným nesrovnával.
Neber život příliš vážně, stejně z něj živý nevyvázneš.
Tomáš
Tomáš
O tomto zdroji vím. V minulosti jsem s ním něco řešil, ale byly problémy s komunikací (dlouho neodpovídal).
Chtěl jsem tady jen poukázat na možnou (levnější) alternativu.
Radek
(Mimochodem, Litomysky dovaží i třeba Evergreeny, pro které existuje z části levnější náhrada od MP Jet.)
Chtěl jsem tady jen poukázat na možnou (levnější) alternativu.
Radek
(Mimochodem, Litomysky dovaží i třeba Evergreeny, pro které existuje z části levnější náhrada od MP Jet.)
Panove znovu bych otevrel toto tema. Neznate nekdo takovehle potreby v Praze? Byl jsem v nekolika a bud nemeli nebo za silene palby (A5 Cu za 530,- nejak specialne lesteny nebo co). Potreboval bych tak dve ty A4ky medeneho. Pripadne nebydli nekdo v Brne pobliz a nema ten velmi ochotny clovek casto cestu na postu?
A zkoušel jsi se ptát klempířů? Nevím, na co přesně to chceš, ale občas použiju i měď z okapových rour nebo topenářských kolínek a spojek (v x-marketech).
Radek
Radek
no ono ja bych idealne potreboval prave kus te okapove roury (kousek cca 20cm) plus nejaky kousky plechu. No jenze klempiri... no byl jsem ve dvou firmach a nic. Takze dotaz rozsiruji i na ochotne prazske klempire pripadne vlastniky pousku te roury.
Zbyl mi metr 110 okap.roury,tl 0,63 ,vezmu když tak do Mostu.Dobrý zdroj v malém množství jsou i sběrné suroviny
Skoda. Do mostu nepojedu. Nemohl bych poprosit nekoho z Prahy o doruceni? Jinak ve sbernych surovinach me vzdy rekli ze takovehle roury nemaji (okapovi zlodeji).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 13535 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od romank52
-
- 4 Odpovědi