Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Cu a Al plech

Nástroje, nářadí, přípravky, přihrádky atd.
Odpovědět
kartonist

Re: Cu a Al plech

Příspěvek od kartonist »

Nazdar,
byl jsem dnes služebně v Brně na Invexu (důrazně nedoporučuju, stojí skutečně za ...) a mimo jiné jsem na Šilingrově náměstí zabrousil do výtvarnických potřeb. Ze zvyku se zeptal na na barevné kovy... a MĚLI!!
Cu plech 1mm formátu A4 za 76,-
Al plech 1mm formátu A4 za 57,-
Mají i poloviční rozměr, ale při té ceně... Je potřeba ptát se na "plech pro suchou jehlu" - chvíli trvalo, než pochopili, na co to chci.
Mosaz bohužel není.

Radek
SH

Příspěvek od SH »

Mosaz momentálně neměli nebo nevedou trvale?
pavelst

Příspěvek od pavelst »

kartonist píše:Šilingrově náměstí zabrousil do výtvarnických potřeb. Ze zvyku se zeptal na na barevné kovy... a MĚLI!!
To mě nenapadlo ... potřeby pro výtvarníky. To by mohli něco mít i v podobné prodejně v OL

Pavel
kartonist

Příspěvek od kartonist »

SH píše:Mosaz momentálně neměli nebo nevedou trvale?
Trvale nemají - pro umělecké rytí je to prý tvrdé. (Profíci pak používají raději nerez.)

Radek
to

Příspěvek od to »

kartonist píše:
SH píše:Mosaz momentálně neměli nebo nevedou trvale?
Trvale nemají - pro umělecké rytí je to prý tvrdé. (Profíci pak používají raději nerez.)

Radek
Mosaz kupuji u

http://www.litomysky.cz/

výběr všech možných plechů a profilů. Materiál dodává do modelářských prodejen specializovaných
na železniční modely (má uvedený seznam), přes ty prodejny je možné objednat, výhoda je, že
se neplatí poštovné a balné, alespoň tam kde to objednávám já, tzn. Plzeň.

Cenu jsem s ničím jiným nesrovnával.
Neber život příliš vážně, stejně z něj živý nevyvázneš.

Tomáš
kartonist

Příspěvek od kartonist »

O tomto zdroji vím. V minulosti jsem s ním něco řešil, ale byly problémy s komunikací (dlouho neodpovídal).

Chtěl jsem tady jen poukázat na možnou (levnější) alternativu.

Radek

(Mimochodem, Litomysky dovaží i třeba Evergreeny, pro které existuje z části levnější náhrada od MP Jet.)
burdal1

Příspěvek od burdal1 »

Panove znovu bych otevrel toto tema. Neznate nekdo takovehle potreby v Praze? Byl jsem v nekolika a bud nemeli nebo za silene palby (A5 Cu za 530,- nejak specialne lesteny nebo co). Potreboval bych tak dve ty A4ky medeneho. Pripadne nebydli nekdo v Brne pobliz a nema ten velmi ochotny clovek casto cestu na postu?
kartonist

Příspěvek od kartonist »

A zkoušel jsi se ptát klempířů? Nevím, na co přesně to chceš, ale občas použiju i měď z okapových rour nebo topenářských kolínek a spojek (v x-marketech).

Radek
burdal1

Příspěvek od burdal1 »

no ono ja bych idealne potreboval prave kus te okapove roury (kousek cca 20cm) plus nejaky kousky plechu. No jenze klempiri... no byl jsem ve dvou firmach a nic. Takze dotaz rozsiruji i na ochotne prazske klempire pripadne vlastniky pousku te roury.
Přema

Příspěvek od Přema »

Zbyl mi metr 110 okap.roury,tl 0,63 ,vezmu když tak do Mostu.Dobrý zdroj v malém množství jsou i sběrné suroviny
burdal1

Příspěvek od burdal1 »

Skoda. Do mostu nepojedu. Nemohl bych poprosit nekoho z Prahy o doruceni? Jinak ve sbernych surovinach me vzdy rekli ze takovehle roury nemaji (okapovi zlodeji).
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vybavení dílny“