Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Začátečník
Re: Začátečník
Dobrý den,mám prosbu,neposlal by mne někdo schéma jak pracuje parní stroj?Nechci ho kupovat ale udělat si jej,jsem vyučen v oboru obr.kovů.Loď už mám skoro hotovou,ale nemám ani páru jak parní stroj funguje.Děkuji předem.
Ahoj
Pokud jsi strojař, tak tady máš několik plánů parních strojů a můžeš vyrábět. A určitě dej vědět jak postupuješ. Bude to jistě zajímat více modelářů.
Milan
http://www.john-tom.com/html/SteamPlans.html
Pokud jsi strojař, tak tady máš několik plánů parních strojů a můžeš vyrábět. A určitě dej vědět jak postupuješ. Bude to jistě zajímat více modelářů.
http://www.john-tom.com/html/SteamPlans.html
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Díky moc,a dám určitě vědět jak pokračuji i s fotem.
Aha,jak jednoduché,stačilo si vzpomenout na motor CO2,stejný princip.dík
- Karolinus I
V RC Revui č.3, do které jsem nahlédl v supermarketu, myslím vychází popis stavby parního stroje.Nicotta píše:Aha,jak jednoduché,stačilo si vzpomenout na motor CO2,stejný princip.dík
A je To . . . .!
Je to tak. Pan Jiroušek se opět podělil se světem. Nicméně dokončení návodu bude až v některém z dalších čísel.Karolinus I píše:V RC Revui č.3, do které jsem nahlédl v supermarketu, myslím vychází popis stavby parního stroje.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Ahoj v RCR 2007 i 2008 je několik článků od J.Voráčka a M.Jirouška jak o stavbách jednotlivých komponent tak o praktických skušenostech. Myslím že pokud jim napíšeš určitě se podělí. Milan
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20 Odpovědi
- 63404 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ashke
-
- 12 Odpovědi