Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Vhodná loď pro motor

Pára, parní stroje, parolodě v modelářské praxi.
SH

Re: Vhodná loď pro motor

Příspěvek od SH »

Pepa Darvaš píše:Chlape nedáš si říct až ti to bouchne u huby.Na ten plášť minimálně 2 mm
no, sice jsem žádný kotel nepostavil, ale řekl bych, že daleko dříve vám střelí spoje pájené měkkou pájkou....
viki

Příspěvek od viki »

Pepa Darvaš píše:Chlape nedáš si říct až ti to bouchne u huby.Na ten plášť minimálně 2 mm
Proztím mi nikdo nepsal že 1,5 nebo 1,25mm je málo , to bych ho udělal samozřejmě z hrubšího .
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Tak poslechni mě.Buď trubku, nebo plech 2 mm,žádný měkký pájení ,jen natvrdo stříbrem.Tlakovou zkoušku udělat min. na 8 atm.Pořádnej pojišťovák ,manometr.No ,když si pročítám ty příspěvky, tak raději nedělej nic,když nemáš znalosti o tlakových nádobách.To je jako bomba.Nejde to podcenit.Jó, jde ale jen jednou.
viki

Příspěvek od viki »

Pepa Darvaš píše:Tak poslechni mě.Buď trubku, nebo plech 2 mm,žádný měkký pájení ,jen natvrdo stříbrem.Tlakovou zkoušku udělat min. na 8 atm.Pořádnej pojišťovák ,manometr.No ,když si pročítám ty příspěvky, tak raději nedělej nic,když nemáš znalosti o tlakových nádobách.To je jako bomba.Nejde to podcenit.Jó, jde ale jen jednou.
Ted´ poslechněte vy mě , nic nového ste mi ted´ neřekl , jen to že že mám zesílit stěnu z 1,5 na 2mm .
Cením si toho že mi chcete pomoct ale trošku s úctou . Nic špatného jsem vám vědomě neudělal tak tu ze mě nedělejte prosím pitomce , nic o mě nevíte . Serete mi tu na hlavu už pár příspevků , doufal jsem že když vám slušně odpovím a budu se k vám chovat s úctou že toho necháte ale vy se asi nezklidníte.
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Hele klid ...... jestli se chcete hádat děte na mojehoby nebo podobný server. Už toho začínám mít plné zuby toho věčného dohadování se o hovně tady na monaku. Jestli chcete, udělám Vám všem tady u nás arénu a můžete si to vyřídit osobně, a já vám to klidně budu pískat. Asi se brzo naštvu a všechny rypáky si objedu osobně a poznaj proč mi říkaj Medvěd.
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Morpheus141 píše:Hele klid ...... jestli se chcete hádat děte na mojehoby nebo podobný server. Už toho začínám mít plné zuby toho věčného dohadování se o hovně tady na monaku. Jestli chcete, udělám Vám všem tady u nás arénu a můžete si to vyřídit osobně, a já vám to klidně budu pískat. Asi se brzo naštvu a všechny rypáky si objedu osobně a poznaj proč mi říkaj Medvěd.
Já myslím, že ode tady na Monaku neslyšel nikdo jedno neslušné slovo ,nebo i nějakou urážku.Ta aréna není vůbec potřeba jelikož jsem člověk ,který uzná, že nemusí mít vžycky pravdu.jestli má tento člověk pocit ,že z něj dělám pitomce,nech´t si to myslí.Chtěl jsem jen radit jelikož mám určité zkušenosti ohledně stavby modelů a i některých věcí ohledně páry.Z jeho dotazů jsem usoudil, že to příliš velký machr není a příliš toho o modelařině a ani o páře neví s tím jsem skončil.Není třeba tady vnášet nějaká sprostá slova ,protože to zde čtou i děti.Pokud má někdo pocit ,že mi chce sprostě vynadat může k tomu použít můj meil,nebo schránku.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Parní stroje a parníky“