Sice je to hezký nápad, přesto jsem dlouho váhal, zda odkaz předat široké obci modelářské, aby to náhodou někdo nevyhodnotil jako nevyžádanou reklamu, ale nakonec jsem dospěl k závěru, že i kdyby to sem nakrásně začal někdo importovat, tak modeláři nebudou tvořit podstatnou část zisků.Mnoho přírodních i umělých vodních ploch přináší vodnímu modeláři problémy jak dostat z nevhodného břehu lod na vodu či z vody,aniž by se vymáchal i sam.Koukněte se na Googlu v anglické verzi na images adresu pontoonhire-leisureevents.co.uk a uvidíte nádherné řešení tohoto problému formou plovoucích celků sestavovaných z modulových dutých plovoucích kostek,spojovaných na hladině stejně jako zámková dlažba.Závěrem nezbývá než zaplakat,že něco takového ještě nikdo u nás nezačal vyrábět či k nám dovážet.Na zmíněné adrese jsou moduly s vyšší nosností,modelářům by postačily s nižší nosností a tedy nižší,takové jsem také na Gogolu porůznu našel.Zdraví Strýček plachta.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Molo z pontonů
Re: Molo z pontonů
Před nedávnem na redakční e-mail přišla stručná zpráva tohoto znění:
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek