Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Molo z pontonů

Našli jste na internetu zajímavý modelářský odkaz ? Napište jej do této diskuse ať se mohou podívat i ostatní.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Molo z pontonů

Příspěvek od ladous »

Před nedávnem na redakční e-mail přišla stručná zpráva tohoto znění:
Mnoho přírodních i umělých vodních ploch přináší vodnímu modeláři problémy jak dostat z nevhodného břehu lod na vodu či z vody,aniž by se vymáchal i sam.Koukněte se na Googlu v anglické verzi na images adresu pontoonhire-leisureevents.co.uk a uvidíte nádherné řešení tohoto problému formou plovoucích celků sestavovaných z modulových dutých plovoucích kostek,spojovaných na hladině stejně jako zámková dlažba.Závěrem nezbývá než zaplakat,že něco takového ještě nikdo u nás nezačal vyrábět či k nám dovážet.Na zmíněné adrese jsou moduly s vyšší nosností,modelářům by postačily s nižší nosností a tedy nižší,takové jsem také na Gogolu porůznu našel.Zdraví Strýček plachta.
Sice je to hezký nápad, přesto jsem dlouho váhal, zda odkaz předat široké obci modelářské, aby to náhodou někdo nevyhodnotil jako nevyžádanou reklamu, ale nakonec jsem dospěl k závěru, že i kdyby to sem nakrásně začal někdo importovat, tak modeláři nebudou tvořit podstatnou část zisků.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Zajímavé odkazy“