Ahoj.
Možná to bude stupidní otázka... ale čím je dáno, na které vodě se může (a za jakých podmínek) nebo nemůže jezdit s lodními modely?
Je mi celkem jasné, jak to je, když je to soukromý rybník. Podobně si dovedu představit, jak to je, když se jezdí se spalováky.
Ale jak je to s elektrikou, párou a plachtami...? A mám na mysli veřejně přístupné nádrže, kde se dá třeba koupat.
Jaký je třeba důvod, že se v Praze jezdí na Lužinách (tam ještě chápu, že je tam pravděpodobně nějaký modelářský klub), na Čeňku a Košíku? Čeněk a Košík mi zrovna připadají hrozně mrňavé.
Jiří.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Jěždění na pražských (ale i jiných) vodách
- petr hájek
Re: Jěždění na pražských (ale i jiných) vodách
bude to tím , že se někdo s někým smluvil na poježdění společně.
já osobně jsem nikdy neměl nikde problém s ježděním jiného kalibru, než že se scházeli čumenkové rybáři neměli námitek spíše se chodili informovat na možnosti využití, majitelé se ptali ,,a nevadí vám to bahno(řasy ) a podobně?,,.....na pískovně správce přijel a prohlásil,, jooooooo modelář to jo.... já myslel že nám tu sbíráte acháty,,(samozřejmě, že jsem je sbíral) ......, na marině šlo o to ,,, jejda pozor at vám to nerozmačkám,, .....
Jediný problém jsem měl s vlastním tchánem.......na písáku se on koupal a já jezdil s remošem...... když jsem se dostal do dosahu jeho ruky chnapnul po NEMESIS a vytáhl ji za bort na přídi z vody, se slovy,, jééééé to má i motor???? a jezdí to samo......,, s následným položením na vodu zádí napřed!!!!!!!!!!!! zaplatpánbu byla dost dobře utěsněná....
já osobně jsem nikdy neměl nikde problém s ježděním jiného kalibru, než že se scházeli čumenkové rybáři neměli námitek spíše se chodili informovat na možnosti využití, majitelé se ptali ,,a nevadí vám to bahno(řasy ) a podobně?,,.....na pískovně správce přijel a prohlásil,, jooooooo modelář to jo.... já myslel že nám tu sbíráte acháty,,(samozřejmě, že jsem je sbíral) ......, na marině šlo o to ,,, jejda pozor at vám to nerozmačkám,, .....
Jediný problém jsem měl s vlastním tchánem.......na písáku se on koupal a já jezdil s remošem...... když jsem se dostal do dosahu jeho ruky chnapnul po NEMESIS a vytáhl ji za bort na přídi z vody, se slovy,, jééééé to má i motor???? a jezdí to samo......,, s následným položením na vodu zádí napřed!!!!!!!!!!!! zaplatpánbu byla dost dobře utěsněná....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Na Lužinách hřešíme na to, že je na dané vodní ploše rybolov zakázán. Pak je pochopitelně jednodušší tam svolávat i neoficiální srazy (a jednou za rok oficiální soutěž s posvěcením městské části).
Na Košíku má tamní klub celoroční zázemí, ovšem zadarmo to určitě nebylo (minimálně museli včas danou plochu objevit).
A pokud jde o Čeňka, tak to byl krok vedle. Sice se tam ukázali "Pražáci", pro které je na Lužiny daleko, ale zase ne o tolik více.
Na Košíku má tamní klub celoroční zázemí, ovšem zadarmo to určitě nebylo (minimálně museli včas danou plochu objevit).
A pokud jde o Čeňka, tak to byl krok vedle. Sice se tam ukázali "Pražáci", pro které je na Lužiny daleko, ale zase ne o tolik více.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
znění zákona č. 20/2004 Sb., zákona č. 150/2010 Sb. a zákona č. 187/2014 Sb.,
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 14245 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ladous
-
- 1 Odpovědi