Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Podzimní Čeněk 2011

Pravidelná setkání (nejen) lodních modelářů v Praze a blízkém okolí.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Podzimní Čeněk 2011

Příspěvek od ladous »

Sejdeme se v sobotu 8. října 2011 ve dvě odpoledne u Čeňka, kam jistě skalní modeláři z okolí Prahy už trefí. Ačkoli propozice ještě nevyšly, již nyní mohu prozradit, že po delší době půjde o sraz historických modelů lodí, ideálně z historických stavebnic.

Takže oprašte plány svých rozestavěných Arturů, Pilotů 24 a jiných skvostů, které předrevoluční éra přinesla.

V rámci doprovodného programu může dojít na vodní pólo se Springery, přihlásí-li se zde k mé maličkosti dopředu nejméně 3 další majitelé. V takovém případě zajistím pramici, molo a bójky. V opačném případě se sraz obejde bez těchto propriet.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

uááááááá ja budu vraždit... kua kde bereš informace kdy mám pracovní víkendy? ty to snad děláš schválně...
je mi líto, ale opět se nezučastním :(
Obrázek
NeJaToD team
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Ivvo píše:uááááááá ja budu vraždit... kua kde bereš informace kdy mám pracovní víkendy? ty to snad děláš schválně...
je mi líto, ale opět se nezučastním :(
Na svou obranu zde musím napsat, že někdy v únoru či březnu, když jsme s Ivvem vedli řeč o tom, kdy uspořádat akci na Lužinách (kam to má "daleko") a kdy u Čeňka (poblíž kterého bydlí) preferoval 8. říjen pro akci u Čeňka. Proto je nyní můj údiv ještě větší, než ten jeho.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Čeněk, Košík, Lužiny, Prosek“