Sejdeme se v sobotu 8. října 2011 ve dvě odpoledne u Čeňka, kam jistě skalní modeláři z okolí Prahy už trefí. Ačkoli propozice ještě nevyšly, již nyní mohu prozradit, že po delší době půjde o sraz historických modelů lodí, ideálně z historických stavebnic.
Takže oprašte plány svých rozestavěných Arturů, Pilotů 24 a jiných skvostů, které předrevoluční éra přinesla.
V rámci doprovodného programu může dojít na vodní pólo se Springery, přihlásí-li se zde k mé maličkosti dopředu nejméně 3 další majitelé. V takovém případě zajistím pramici, molo a bójky. V opačném případě se sraz obejde bez těchto propriet.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Podzimní Čeněk 2011
Re: Podzimní Čeněk 2011
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
uááááááá ja budu vraždit... kua kde bereš informace kdy mám pracovní víkendy? ty to snad děláš schválně...
je mi líto, ale opět se nezučastním

NeJaToD team
Na svou obranu zde musím napsat, že někdy v únoru či březnu, když jsme s Ivvem vedli řeč o tom, kdy uspořádat akci na Lužinách (kam to má "daleko") a kdy u Čeňka (poblíž kterého bydlí) preferoval 8. říjen pro akci u Čeňka. Proto je nyní můj údiv ještě větší, než ten jeho.Ivvo píše:uááááááá ja budu vraždit... kua kde bereš informace kdy mám pracovní víkendy? ty to snad děláš schválně...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek