Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Lužiny jaro 2011
Re: Lužiny jaro 2011
Ahoj - pokud se nic nesepsuje( tj nebude lejt jak ze sprchy), dorazím s Footynkou (jen bez kabátku, nestíhám)
+ vezmu nějakou další lodičku....asi Naděždu nebo Herkula.......kdo se taky chystá?
+ vezmu nějakou další lodičku....asi Naděždu nebo Herkula.......kdo se taky chystá?
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Já zatím neumím říct. Něco se mi tam rýsuje, ale přesně budu vědět až v pondělí.
Zdenek
Zdenek
Na Jarní Lužiny 27.3. bych rád jel,... napište kdo přijdete... pokud bude malá účast tak se asi omluvím, ale jakmile nás bude 5-6 tak bych přijel.
Nojby
Nojby
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
ja na Lužiny přijedu (bohužel se mi povedlo pozvat tam znamé a k mému překvapení včera řekli ze přijedou, takže tam musí), pro mě to ale znamená opravení závady Scarabea a případné rozchození rychlíka...
nicméně s účastí počítám...
nicméně s účastí počítám...

NeJaToD team
- Ivo Michal
Plánuji oprášit Lédu a zúčastnit se. IvošMB/RomanT píše:Ahoj - pokud se nic nesepsuje( tj nebude lejt jak ze sprchy), dorazím s Footynkou (jen bez kabátku, nestíhám)
Fajn tak to dám dohromady taky flotilu, zkusím vzít kámoše a přijedeme....
Takže vezmu 1-3 lodě
a těšim se ...
Takže vezmu 1-3 lodě
a těšim se ...
doufám že nebude lejt.......ale už jsem footynku připravil, nabil a čekáme....jestli budeme úspěšnější než Jaroj a nebudeme pro ni plavat......
to ti řeknu rovnou,... pokud se ti nevzpříčí u ostrůvku uprostře tak ti jí pomocí WG dostrkám ;-)MB/RomanT píše:doufám že nebude lejt.......ale už jsem footynku připravil, nabil a čekáme....jestli budeme úspěšnější než Jaroj a nebudeme pro ni plavat......
Ten ostrůvek je nějakej divnej, působi jak magnet :-)MB/RomanT píše:doufám že nebude lejt.......ale už jsem footynku připravil, nabil a čekáme....jestli budeme úspěšnější než Jaroj a nebudeme pro ni plavat......
Zachovejte paniku :-)
Koukám, že jsem o týden jinde...Zdenek Bílek píše:Já zatím neumím říct. Něco se mi tam rýsuje, ale přesně budu vědět až v pondělí.
Zdenek
No, stávají se horší věci.
Zdenek
- Ivo Michal
Byl jsem s Lédou na Lužinách dneska, byla dost zima na ruce. Vítr nárazový, jinak klid a pohoda, nepršelo. Podle předpovědi to zítra rozhodbně nebude lepší :-(. Pokud by pršelo, tak to zbaběle vzdávám.
nebude pršet, bude zima, bude foukat, bude nás hodně.....smet jsem pavučiny s Herkula a koukám tady na Footynku....:-)
Tak to abych připravil čaj do termosky a ještě vyrobil obal na obě vysílačky.MB/RomanT píše:nebude pršet, bude zima, bude foukat, bude nás hodně.....smet jsem pavučiny s Herkula a koukám tady na Footynku....:-)
Vrátil jsem se v jednu v noci a trochu se rozkoukal až nyní, takže dnes už nikam nepojedu... Užijte si to ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
nebyla zima, nepršelo, ale ani nefoukalo.....
...asi prokletí českých footynkářůMB/RomanT píše:nebyla zima, nepršelo, ale ani nefoukalo.....
no - Ivošovi ta Leda alespoň trochu jela, mě chvilku a pak jsem se plácal od břehu k břehu, asi 4x mě odtlačovali z mělčiny......ale dobrý....já si to užil
- Ivo Michal
Poježdění bylo fajn, jen občas to bezvětří... :-) Roman prcka naučí jezdit jak má, chce to ještě trošku ladit (za větru). Bylo to fajn!
A kolik modelů a modelářů se vůbec sešlo?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Keďže bolo celkom pekné poasie a náhodou som sa vyskytoval v okolí, bol som sa tam pozrieť asi o pol štvrtej a na vode sa snažili využit slabý vánok dve plachetnice ( lepšie povedané jeden a pol plachetnice ) a na brehu odpočíval jeden remorkér......
- Ivo Michal
Já statistiku účasti asi moc nedám, věnoval jsem se Kebou nadhozenému tématu "plachtění". Co si tak pamatuji, tak z motorových: remorkéry byly 3 (Kebův ale nejel), Najade, Artur; plachetky: Léda + footynka.
Pamatuji na břehu větší tlačenici, ale i ve skromnějších podmínkách to bylo fajn!
Pamatuji na břehu větší tlačenici, ale i ve skromnějších podmínkách to bylo fajn!
tak tos tam byl asi chvíli později, já jsem se 3 loděma odjel ...romank52 píše:Keďže bolo celkom pekné poasie a náhodou som sa vyskytoval v okolí, bol som sa tam pozrieť asi o pol štvrtej a na vode sa snažili využit slabý vánok dve plachetnice ( lepšie povedané jeden a pol plachetnice ) a na brehu odpočíval jeden remorkér......
Statistika:Ivo Michal píše:Já statistiku účasti asi moc nedám, věnoval jsem se Kebou nadhozenému tématu "plachtění". Co si tak pamatuji, tak z motorových: remorkéry byly 3 (Kebův ale nejel), Najade, Artur; plachetky: Léda + footynka.
Lidé (co znám):
Keba, RomanT,MarekT,Dada, Ivo Michal(tebe osobně neznám), Martin Černý
Lodě:
Ivo Michal: Léda
RomanT & MarekT : Přeříz, Footy
Keba: Westbourne (pokud mě paměť neklame, nekamenjte mě za špatný název)
Nojby & Martin Černý: Watergeus, Najade, Artur
vše zdokumentováno na kameře, i strkací manévry WG a Přeříze při pokusech dostat Footy od břehu.
Díky všem. Martinovi Černému za skvělé kamerování.
video po zpracování ( do 14 dní ) , opublikuju odkaz, a snad i článek na MoNaKo
Jak, 1/2 plachetnice...? Počkej až to vychytám a bude trochu foukat! :-)
Měl jsi se mezi nás normálně vmísit a přihlásit.
Měl jsi se mezi nás normálně vmísit a přihlásit.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek