Zde malá fotogalerie z Wind Lužin ze soboty 23. 6. 2007:
http://ladous.rajce.idnes.cz/luziny_wind_1_070623
http://ladous.rajce.idnes.cz/luziny_wind_2_070623
Jako by nás počasí mělo rádo - úderem 14:10 bylo po velmi intenzivním dešti. A vítr pofukoval, takže plachty mohly směle na vodu.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Wind Lužiny 2007
Re: Wind Lužiny 2007
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Neodpustím si dát přímo sem ukázku toho, jak Ante originálně vyndavá plachetnici z vody:

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Láďo, ty nejsi princezna ale rychlík!!!
Mrzí mě, že Tvoje lo´d utrpěla újmu v "bouři", faktem je že foukalo ažaž.I při tom počasí to bylo velmi příjemné odpoledne a velmi děkuji všem za účast!!Co se plachetnic týče,kupodivu mě nejvíc oslovila HAVAI-malá stará ale jela pěkně-přesně v duchu monaka!Jinak samozřejmě vyhrál Ante a jeho číslo:"čím mě Léda ještě překvapí".motoráci...A Nexův Kaštánek až dostane kabátek, bude moc pěkná lodička!A taky nastupuje mladá generace-bacha na Páju Nexovou-už má i svoji Lodičku!!!
A také timto děkuji Karlovi za donešení materiálu(dýha,...)-žena mě odhalila jak to ukládám do dílny-a už se smiřuje s dalším pracholapem...AHOJ RomanT
Mrzí mě, že Tvoje lo´d utrpěla újmu v "bouři", faktem je že foukalo ažaž.I při tom počasí to bylo velmi příjemné odpoledne a velmi děkuji všem za účast!!Co se plachetnic týče,kupodivu mě nejvíc oslovila HAVAI-malá stará ale jela pěkně-přesně v duchu monaka!Jinak samozřejmě vyhrál Ante a jeho číslo:"čím mě Léda ještě překvapí".motoráci...A Nexův Kaštánek až dostane kabátek, bude moc pěkná lodička!A taky nastupuje mladá generace-bacha na Páju Nexovou-už má i svoji Lodičku!!!
A také timto děkuji Karlovi za donešení materiálu(dýha,...)-žena mě odhalila jak to ukládám do dílny-a už se smiřuje s dalším pracholapem...AHOJ RomanT
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Aby ne, když na to má skvělý servisní tým.RomanT píše:A taky nastupuje mladá generace-bacha na Páju Nexovou-už má i svoji Lodičku!!!
Přátelé,bylo mi mezi váma mo fajn.Je to balzám na duší po tom celotýdenním shonu! Mám zase na delší dobu nabyté baterky.Myslím si,že bychom si to mohli brzo zopakovat!Třeba i někde jinde.
- Pepa Darvaš
třeba na břevnovském rybníku ,co Karle?To bych přijel ,teď mi to nevyšlo a lituji toho
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek