Myslel jsem že napíšeš, že Ladous vezme vanu, pokud nezhubne...SH píše:nejlíp litinovou....Svenny píše:Nechceš vzít i vanu? Ať je sranda :-)ladous píše:Kromě překážek např. pro Tug Towing beru dva Springery a jednu Footynu.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Mikroklima v Praze na Proseku 31. 5. 2018
Re: Mikroklima v Praze na Proseku 31. 5. 2018
Sklad s nákladovou platformou - tisk a dizajn Svenny, rychlomalůvky Dejv. Na platformě se ještě maká.

D.

D.
Pivní vanu mám svoji ;-)Dejv píše:Myslel jsem že napíšeš, že Ladous vezme vanu, pokud nezhubne...SH píše:nejlíp litinovou....Svenny píše: Nechceš vzít i vanu? Ať je sranda :-)
Vana k dispozici bude, jen jí naštěstí nemusím vozit já.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
A teď to slepit. 

D.

D.
Zítra se pokusím utrhnout o něco dříve z práce a dorazit aspoň na závěr akce. Snad bych tedy byl k dispozici pro případnou výpomoc.
Děkuji všem, kteří přišli.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Rád jsem pomohl. 
Ale hit Bota Bota, no, ten mě ještě dlouho bude strašit ve snech.
D.
Ale hit Bota Bota, no, ten mě ještě dlouho bude strašit ve snech.
D.
Bota bota nééééé....
Pánové, velice děkuji... Jestli vás to uklidní, též si ponesu z hudební PR produkce psychické trauma.
https://prahatv.eu/zpravy/praha/praha-9 ... mikroklima
Cas 00:01:08 - nejaky pan tam ma lod v televizi, kdezto jiny pan na nas vystrkuje svoji bradku
vidte pane KarelHonzoIvane... Dejve...
Cas 00:01:08 - nejaky pan tam ma lod v televizi, kdezto jiny pan na nas vystrkuje svoji bradku
No jó, můj neholenej ksicht. Ještě že jen kousek. 
A ten malej piškot má v ruce mojí vysílačku. Lump, vykecávat se při řízení s reportérkou. To nikdy nemůže dopadnout dobře, že ne, Ladousi?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek