Městská část Praha 9 nás opět oslovila, abychom předvedli své lodní modely na environmentálně zaměřené akci Mikroklima v Parku Přátelství na pražském Proseku. Tímto tedy prosím o spolupráci všech, kteří mají co nabídnout, ale i těch, kteří mohou vystavené modely pohlídat.
Půjde o celodenní záležitost:
Kdy? Ve čtvrtek 6. června 2024
Kde? Na největším jezírku vodoteče hned u restaurace
Budeme mít k dispozici stoly i lavice, stan 6 x 3 metry, přívod 220 V pro nabíjení a možnost si zajet před a po akci za účelem naložení a vyložení věcí prakticky až k vodě (před osmou ráno a po šesté odpoledne).
Mám v úmyslu vzít dva Springery za účelem půjčování dětem, Footynu a nějaké překážky pro stavbu tratě na Tug Towing apod. S čím přijdete vy, nechám na vás, ale cokoli s vodním dělem bude slavit úspěch.
Abych měl lepší představu, kolik se nás tam s modely sejde, rovnou pište, s čím přijdete a od kolika do kolika můžete na místě být. Největší nápor bývá ráno mezi devátou a jedenáctou, kdy chodí celé školní třídy, a pak zase až odpoledne, kdy děti po návratu ze školy vytáhnou prarodiče.
Předem děkuji.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Mikroklima v Praze na Proseku 6. 6. 2024
Mikroklima v Praze na Proseku 6. 6. 2024
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Re: Mikroklima v Praze na Proseku 6. 6. 2024
Já já já....já se prosím hlásím! 
tak se mnou snad taky můžete počítat (zažádáno o den dovolené)
co se modelů na půjčování týče vezmu tištěnýho springera, ten malej remorkér se stříkačkou, Bancherta taky se stříkačkou + co naložím. ty tři boudou mít každá své rádio, tedy jestli někdo dorazí na celej den bez modelu alespoň bude moct obsluhovat některý z nich.
co se modelů na půjčování týče vezmu tištěnýho springera, ten malej remorkér se stříkačkou, Bancherta taky se stříkačkou + co naložím. ty tři boudou mít každá své rádio, tedy jestli někdo dorazí na celej den bez modelu alespoň bude moct obsluhovat některý z nich.
Děkuji. Že by modely ležely ladem, strach nemám.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Přátelé, zas prosím neblbněme. Celkem v klidu zvládne jeden modelář šéfovat 2 ovladače, 3 už je na hranici a děcka si je začínají předávat z ruky do ruky nekontrolovaně, to je pak težké uhlídat aby se to rádio ještě našlo.
Myslím pokud budeme mít pro děcka řekněme 4 modely, nejvíce 6 aby se to dalo ohlídat ve dvou lidech, tak to je maximum. Vezměte prosím také něco hezčího na výstavku, aby bylo vidět, že umíme i více než modely na dětskou destrukční derby.
Předpokládám že budeme minimálně 4 (Ladous, já, skret a vojta.k), kdokoliv přijde další a bude chtít třeba podat pomocnou ruku na hodinu, bude super. Aspoň se stihneme krapet najíst a napít
Jinak voda není jen dětí, klidně se můžete prohánět i se svými modely.
Myslím pokud budeme mít pro děcka řekněme 4 modely, nejvíce 6 aby se to dalo ohlídat ve dvou lidech, tak to je maximum. Vezměte prosím také něco hezčího na výstavku, aby bylo vidět, že umíme i více než modely na dětskou destrukční derby.
Předpokládám že budeme minimálně 4 (Ladous, já, skret a vojta.k), kdokoliv přijde další a bude chtít třeba podat pomocnou ruku na hodinu, bude super. Aspoň se stihneme krapet najíst a napít
Jinak voda není jen dětí, klidně se můžete prohánět i se svými modely.
Naposledy upravil(a) Dejv dne ned kvě 19, 2024 19:15, celkem upraveno 1 x.
Ale je potřeba počítat s tím, že člověku do modelu občas někdo narazí o něco častěji než na jiných srazech třeba na Lužinách.
Z důvodu poruchy minibusu všem zájemcům o akci sděluji, že Velký Kačer k dispozici určitě nebude.
Všem děkuji za účast a současně oznamuji, že další ročník proběhne ve čtvrtek 5. 6. 2025.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek