Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Podzimní Lužiny 2013
Re: Podzimní Lužiny 2013
Ještě před několika týdny se zdálo, že jsem při plánování termínu Podzimních Lužin 2013 na podzim 2012 odhadl volný termín v podobě soboty 19. října 2013 od 14:00 h celkem správně. Leč teď jsem se sám dostal do termínové kolize, jelikož chci vyrazit na později ohlášenou akci parníkářů v Kútech.
Stojím tedy před rozhodnutím, co s tím? Mám s ohledem na právě oznámený termín v RC revue 9/2013 spoléhat na to, že sraz na Lužinách dopadne zdárně i bez mé účasti, či mám podniknout kroky k jeho zrušení/změně termínu? Babo raď... ale rychle. Uzávěrka RCR 10/2013, kde by mohla vyjít případná termínová změna, je skutečně za dveřmi.
Děkuji.
Stojím tedy před rozhodnutím, co s tím? Mám s ohledem na právě oznámený termín v RC revue 9/2013 spoléhat na to, že sraz na Lužinách dopadne zdárně i bez mé účasti, či mám podniknout kroky k jeho zrušení/změně termínu? Babo raď... ale rychle. Uzávěrka RCR 10/2013, kde by mohla vyjít případná termínová změna, je skutečně za dveřmi.
Děkuji.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Říkal jsem si: "Hlas lidu, hlas boží," ovšem to mně nenapadlo, že ani hlasováním v anketě se nikdo z Prahy a okolí obtěžovat nebude...
Tímto tedy vyhlašuji Podzimní Lužiny 2013 v sobotu 19. 10. 2013 od 14:00 h za nikým neorganizované, což znamená, že pokud se tam se svými modely vydáte, musíte se s ostatními přítomnými domluvit na kanálech sami.
Tímto tedy vyhlašuji Podzimní Lužiny 2013 v sobotu 19. 10. 2013 od 14:00 h za nikým neorganizované, což znamená, že pokud se tam se svými modely vydáte, musíte se s ostatními přítomnými domluvit na kanálech sami.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
se jako hloupý pražák zeptám...
kde že se to na těch Lužinách koná, třeba GPS souřadnice
jezdit s čím zatím nemám, ale podívat bych se rád přišel, pokud nebudu mimo Prahu
kde že se to na těch Lužinách koná, třeba GPS souřadnice
jezdit s čím zatím nemám, ale podívat bych se rád přišel, pokud nebudu mimo Prahu
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
tak už jsem to našel, blbý dotaz :-)
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Ten dotaz zase tak blbý nebyl, dodatečně se omlouvám, že jsem to tu neuvedl:
http://www.klom.cz/kalendar?mc_id=496
Budu rád, pokud sem každý, kdo se 19. 10. 2013 od 14:00 h k Horní nádrž na Lužinách chystá, něco napíše. Aby případní další zájemci věděli, na koho se mohou těšit. Uvede-li lodní modely, nebude to vůbec na škodu.
Děkuji.
http://www.klom.cz/kalendar?mc_id=496
Budu rád, pokud sem každý, kdo se 19. 10. 2013 od 14:00 h k Horní nádrž na Lužinách chystá, něco napíše. Aby případní další zájemci věděli, na koho se mohou těšit. Uvede-li lodní modely, nebude to vůbec na škodu.
Děkuji.
Přijdu. Nevím ještě s čím, ale určitě si něco vezmu. Je škoda být v okolí Práglu a nepřijít .....asi Naděždu...letos ještě nejela ....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Ahoj vypadá to že příjdu také buď P 21 nebo Pufferem Dada
Pokud vyjde počasí tak dorazím, vezmu Emile Robin.
Tímto se dorazivším omlouvám, že nalezli Horní nádrž bez vody. Nějak mně letos v době podzimních výlovů nenapadlo se po stavu vodní hladiny pídit.
Má to však jedno pozitivum: 17. listopadu bude při Zimních Lužinách 2013 jistě vody dostatek!
Má to však jedno pozitivum: 17. listopadu bude při Zimních Lužinách 2013 jistě vody dostatek!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek