Na sobotu 2. července jsme naplánovali už závěrem minulého roku Letní Lužiny 2011, a to původně s cílem akci opět spojit s Okolo Ostrova Open regatou. Tu jsme nakonec uspořádali samostatně v neděli 12. června, a tak je nutné si položit otázku, zda má smysl v sobotu 2. července od cca 14:00 h modeláře na Lužiny po necelém měsíci svolávat?
A proto nyní vypisuji malou anketu, na jejímž základě Lužiny buď svolám či ne. Takže dávám k dispozici čas do pondělí 20. června 2011 k tomu, abyste závazně napsali, zda a s čím dorazíte. Pokud se ozve méně než 15 zájemců, akce se bez náhrady ruší, resp. nedorazím s kolíčkovou tabulí.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Máte zájem o Letní Lužiny 2011?
Re: Máte zájem o Letní Lužiny 2011?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Myslím že je to zbytečné navíc začínají prázdninya do toho jsou svátky ,bylo by lepší nějaké setkání směřovat až na první víkend v srpnu...Bylo by reálné uspořádat něco jako soutěž Naviga F4?? Myslím že by to přidalo na atraktivitě setkání,než jen takové pojíždění sem a tam.Udělat pár bójek z PET lahví a vytyčit něco jako trojuhelník Naviga kolik to zabere času na vodě ? Hoďku? A přítomní by se myslím dobře bavili...
Osobně nemám problém s postavením tratě, mola atd., ale podmínka zájmu minimálně 15 modelářů je v takovém případě naprostou nutností, protože stavění tratě možná zabere zmiňovanou hodinu, ale nesmíme zapomínat ani na čas, který je nutný k vlastnímu nakládání potřebného "harampádí".
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Nepiš udělat!! Musíš napsat: udělám , rozvezu, zajistím, uspořádám a pak se zeptat "kdo mi pomůže?"Kelly píše:Myslím že je to zbytečné navíc začínají prázdninya do toho jsou svátky ,bylo by lepší nějaké setkání směřovat až na první víkend v srpnu...Bylo by reálné uspořádat něco jako soutěž Naviga F4?? Myslím že by to přidalo na atraktivitě setkání,než jen takové pojíždění sem a tam.Udělat pár bójek z PET lahví a vytyčit něco jako trojuhelník Naviga kolik to zabere času na vodě ? Hoďku? A přítomní by se myslím dobře bavili...
A čas , místo a termín .....
Za sebe rovnou říkám NE. Ať víme na čem jsme.
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Já bych to nedramatizoval. Pokud bych měl čas, tak 90 % všeho přivezu, takže je to celkem bez starostí. Ale pak by to chtělo někoho, kdo by na místo dorazil o dobré 2 hodiny dříve a pomohl s vykládáním, vlastní stavbou a následným balením.MB/RomanT píše:Nepiš udělat!! Musíš napsat: udělám , rozvezu, zajistím, uspořádám a pak se zeptat "kdo mi pomůže?"
A čas , místo a termín .....
Kdyby měl někdo chuť obcházet úřady a shánět různá povolení, pak by se též našel prostor k seberealizaci...
O případných dalších termínech nových akcí pro letošní rok bych mluvil nerad, jelikož tam z mé strany v kalendáři není prostor.
Tak jsem si všimnul pozdě. O termínu jsem věděl dopředu a měl v plánu se zastavit. Když už jsem na jaře nestihnul oficiální (Č.Most) ani neoficiální (Lužiny) sraz, tak jsem se chtěl tradičně dostavit aspoň v létě. Ale pokud dojde ke zrušení, tak žádná tragédie, ještě letos budou další vhodné akce.
Osobně bych na Lužiny nějaké soutěžení ani netahal. Vzniklo to jako neformální poježdění a klidně bych tuto tradici zachoval. Poježdění sem tam mi zas tolik nevadí, naopak mi to docela vyhovuje. Na akci jezdím kvůli soustředění lidí a modelů na jednom místě a když už se dostanu na vodu, chci si ježdění užít co nejvíc a pokud možno bez omezení. Soutěžení je sice určité zpestření ale jsou s tím i potíže, práce a organizace, musí se respektovat jistý řád, nedá se jezdit najednou ale modely se musí prostřídat apod. Myslím že nějaké akce v soutěžním duchu už také vznikly (TT, regata plachetnic), tak se dají využít, případně se iniciativě meze nekladou a kdo chce může uspořádat něco nového co tu ještě nebylo. Lužiny bych se ale přimlouval ponechat v původní co nejméně komplikované podobě.
Osobně bych na Lužiny nějaké soutěžení ani netahal. Vzniklo to jako neformální poježdění a klidně bych tuto tradici zachoval. Poježdění sem tam mi zas tolik nevadí, naopak mi to docela vyhovuje. Na akci jezdím kvůli soustředění lidí a modelů na jednom místě a když už se dostanu na vodu, chci si ježdění užít co nejvíc a pokud možno bez omezení. Soutěžení je sice určité zpestření ale jsou s tím i potíže, práce a organizace, musí se respektovat jistý řád, nedá se jezdit najednou ale modely se musí prostřídat apod. Myslím že nějaké akce v soutěžním duchu už také vznikly (TT, regata plachetnic), tak se dají využít, případně se iniciativě meze nekladou a kdo chce může uspořádat něco nového co tu ještě nebylo. Lužiny bych se ale přimlouval ponechat v původní co nejméně komplikované podobě.
Z důvodu zanedbatelného zájmu sraz na Lužinách v sobotu 2. července 2011 neproběhne.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek