Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

leteckej modelář chce závodit a neví jak

Všechno co se týká rychlých závodních člunů všech kategorií.
Odpovědět
mat

Re: leteckej modelář chce závodit a neví jak

Příspěvek od mat »

Ahoj, bydlím u rybika v Praze a lítám hydroplány a jiné. Chtel bych elektro rychlíka na závodění, s čím mám začít? Co radíte?

Nechci úplně malou loď , jako je Blecha, ale chci aby bylo v okolí a kategorii hodně závodníků. Něco jako Mono 2, to se mi zdá velikostně jako minimum, ale těch jezdí málo.

Je to úplně začátečnický dotaz, chci jezdit rozšířenoi kategorii, nejradeji bych koupil komplet loď a jezdil.

Díky za názory!
LADA.MMP

Příspěvek od LADA.MMP »

Pokud nemáš s modely lodí žádné zkušenosti,doporučoval bych ti opravdu něco menšího ,ale dobře ovladatelného.V současné době je na vzestupu kategorie ECO MICRO.a to ve dvou třídách STANDART s motorem 400 a kat.LIPO ,kde lze použít stříďák.Tato kategorie je omezena velikostí 430 mm,ale nejsou to žádní chudáčci.V současné době dosahují jen o něco menších rychlostí nežli jejich větší kategorie FSR ECO.Trupy budou k dispozici v brzké době na http://www.admiralshop.wz.cz/Prodejna/start.html Nebo v prodejně MODELÁŘ v Korunovační .nebo také na MACHANL@SEZNAM.CZ
SIDEON
Obrázek

FLEA EXPERT
Obrázek
LADA.MMP

Příspěvek od LADA.MMP »

Málem bych zapoměl pro kateforii MONO MICRO je novinka model
SPIKE
Obrázek
mat

Příspěvek od mat »

To vypadá dobře, kdy budou a kolik stojí? Líbí se mi Spike. je rozdíl mezi nybízenými trupy?

Jsou někde přesná pravidla, respektive popis toho co mám do lodi dát za vybavení na závody. U kategorie LiPo jsem to vůbec nenašel.
LADA.MMP

Příspěvek od LADA.MMP »

Kategorie FSR M ECO EXPERT/LIPO/ Se v letošním roce jela jako zkušební kategorie která má nahradit kategorii FSR ECO EXPERT.Pravidla se v současné době řeší v závislosti na použití nových článků a také, aby tyto pravidla byla vyřešena v souladu s pravidly Naviga.Protože teprve letos se jela tato kategorie v Polsku při MS jako promo.Kategorie standart se u nás jezdí již řadu let jako národní kategorie a od nedávné doby i jako kategorie vypsaná pro žáky.http://www.rcmodell.cz/tady je odkaz na stránky RC model klubu Praha kde lze získat potřebné informace. SPIKE je model patřící do kategorie MONO MICRO ta se jezdí prozatím, jako národní kategorie v Německu u nás ještě ne ,ale kdo ví třeba se k tomu také dopracujeme. Model SPIKE bude v nabídce jako holý trup,také jako model zkompletovaný a to ve dvou provedeních s pevnou hřídelí a flex náhonem.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rychlíci“