Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Letadla- pomožte začátečníkovi s létáním

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
Odpovědět
ESN

Re: Letadla- pomožte začátečníkovi s létáním

Příspěvek od ESN »

Omlouvám se že sem tahám letadla, ale nevěděl jsem kam to zařadit.Nedávno mi strejda přivezl napůl rozmlácenýho elektro větroně. Po prvním obhlédnutí jsem zjistil, že to není zas až tak hrozné. Opravil jsem ho a sám jakožto lodní modelář sem se jal ho otestovat, dopadlo to katastrofou. Nevím jak se začít s létáním. Poraďte mi prosím. Nevím ještě zda se učit na simulátoru na PC.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Jestli máš k dispozici simulátor, tak ho určitě párkrát zkus - hlavně z pohledu modeláře stojícího na zemi...

Jinak by bylo asi vhodnější kontaktovat nějakého leteckého modeláře na DF:
www.mojehobby.cz
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ZIPP

Příspěvek od ZIPP »

Zeptej se tady http://www.rcmania.cz/ . Já mám zase opačný problém. Jsem letecký modelář a do rukou se mi dostalo torzo rc lodi tak ji chci dát dohromady, ale o lodích nevím vůbec nic. Tak jsem našel toto fórum a zdejší lodní modeláři mi moc pomáhají s mými začátečnickými a primidotazy.
Nemusíš vše znát, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
zthom

Příspěvek od zthom »

Bořík píše:Nejlepší je zajít na letiště a někoho poprosit o pomoc. Na žádném fóru se toho nedozvíš tolik, jako mezi modeláři přímo na letišti.
Máš pravdu
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“