Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Pojištění škod vzniklých při akci, která není v kalendáři SMČR

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojištění škod vzniklých při akci, která není v kalendáři SMČR

Příspěvek od ladous »

V reakci na nedávný dotaz právního charakteru portal/viewtopic.php?id=271 jsem se krátce porozhlédl po nabídkách pojišťoven, ovšem na mnoho jsem nenarazil, a když už, tak zase nebyl dostupný žádný ceník. Jedná se mi pouze o akce, které se z nějakého důvodu nedostaly do kalendáře SMČR a nejsou hrazeny z pojistky, co zajistil SMČR. Pro lepší představu do této kategorie spadají všechny akce Klubu NAMOLO!, ale i některé akce oficiálních modelářských klubů.

V problematice pojištění se příliš neorientuji, ale pochybuji o tom, že by se našel nějaký zajímavý produkt, který by to riziko za pořadatele akce převzal, a zároveň by to bylo ještě finančně únosné, čímž mám na mysli sumu pod 1000,- Kč za jednu akci typu Lužiny.

Pokud někdo tuto problematiku již řešil, pak budu rád za jeho cenné rady.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Ivvo

Re: Pojištění škod vzniklých při akci, která není v kalendáři SMČR

Příspěvek od Ivvo »

Pokud vím tak na Monaku vyšel článek s nabídkou pojištění, které sjednal Nex, ale je tomu již několik let... Zkus se obrátit na něj...
Obrázek
NeJaToD team
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“