nemali ste nikdy problemy s rybarmi ?
v okoli nasho mesta je par vodnych plôch , ale su casto navstevovane rybarmi
neviem ako by sa tvarili kebyze ma uvidia s mojim springerom
Ahoj, no jsem modelář a jsem i rybář, řeknu ti můj osobní názor, kterej je ovšem můj, každý člověk je jiný přecejen... Pokud chytám, vadí mě na vodě motorové lodě. Vadí mě, když někdo vidí, že tam sedí a dělá nepořádek kolem mne a nebo dělá neplechu na místě, kde mám nahozeno. A není to jen o modelářích ale všeobecně. Pokud ovšem na tebe bude hulákat že mu rušíš ryby a jsi od něj 50m daleko, tak je to bezpředmětný, na takovou dálku sprinošem nevyplašíš ryby.
Rybáři jsou tradičně zatížení na hluk a spalovací motory. Tichý Springer by jim nemusel vadit. Raději s sebou vezmi pořádného bernardýna a pohroz tím, že když zakážou model, tak půjde do vody pes.
Samozřejmě nesmíš jezdit v místě, co mají nahozeno...
Co si tak vybavuji, tak já jsem byl na prášky spíše kvůli vodákům, kvůli kterým se v létě nedá pomalu ani nahodit, ale to je problém jen na řece, pak mi vadil provoz cyklistů za zády... Zkrátka většina rybářů k té vodě nechodí kvůli rybám, ale hlavně kvůli klidu. Jiné je to na specifických soukromých revírech, kde musí platit tučnou sumu za den rybolovu. Tam jsou nevrlí na každého a já se vůbec nedivím.
Ale úplně nejvíc rybáře rozzuří jedině rybář, co mu zasedne jeho nakrmený flíček a chytá jednu za druhou a vy nic ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous