Chtěl bych výhledově zprovoznit web, kde by byla pouze modelářská videa k online prohlížení. Mělo by to smysl, nebo je to v době Youtube aj. nošení dříví do lesa?
Našlo by se dost modelářů ochotných podělit se o své nafilmované skvosty?
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Modelářská videa online (je to dobrý nápad?)
Re: Modelářská videa online (je to dobrý nápad?)
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Třeba na auta takový web existuje - www.rcpics.net - ale máš pravdu v tom, že co existuje youtube a video.google tak to tam začalo zmírat...
Abych se přiznal, tak je to zatím jen dlouhodobá idea. Jednak by to něco stálo, ale hlavně to spolkne dost času.
Realizace nejdříve v létě, ale hlavně chybí videa do začátku. Abych upřesnil, tak by se to asi zprvu netýkalo pouze lodí, ale všech modelů. Uvidím, jaké budou další ohlasy :-).
Realizace nejdříve v létě, ale hlavně chybí videa do začátku. Abych upřesnil, tak by se to asi zprvu netýkalo pouze lodí, ale všech modelů. Uvidím, jaké budou další ohlasy :-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Mám doma videa z několika MS a ME, klidně pujčím, ale nejsou DIGI.
Ivan
Já se přikládám k názoru že,určitě ANO - dnes již skoro každý foťák má video - tak proč toho nevyužít.Hlásím se i jako další poskytovatel videa 
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

- Borek Dvorak
Dva moji nemecti kamaradi provozuji stranku
www.modellbauvideos.de
Protoze se oba zabyvaji jak RC plachetnicemi tak i leteckymi modely, ma i stranka odpovidajici obsah.
Uprimne receno, obcas (spise zridka) se v internetu na nejake modelarske video podivam, avsak ze zidle me to moc nezveda. Na muj nazor ale nemusite brat ohled. Jsem extremni pragmatik, a nazory takovych lidi by si ti "normalni" nemeli nikdy prilis poustet k telu.
Zdravim
Borek Dvorak
www.modellbauvideos.de
Protoze se oba zabyvaji jak RC plachetnicemi tak i leteckymi modely, ma i stranka odpovidajici obsah.
Uprimne receno, obcas (spise zridka) se v internetu na nejake modelarske video podivam, avsak ze zidle me to moc nezveda. Na muj nazor ale nemusite brat ohled. Jsem extremni pragmatik, a nazory takovych lidi by si ti "normalni" nemeli nikdy prilis poustet k telu.
Zdravim
Borek Dvorak
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek