Obrátil se na mě jeden pán z muzea s prosbou o postavení modelu plachetnice z období 1720-1810. Délka modelu se předpokládá kolem 70cm, bude to na schodišti, prohlížet se to bude tak ze vzdálenosti 1m.
Otázka zní - šel by do toho někdo? A jestli ano, tak za jakých podmínek (cena, čas,....)?
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stavba modelu plachetnice na zakázku...
- Pepa Darvas
Re: Stavba modelu plachetnice na zakázku...
Sváťo zeptej se Tomáškových z Jablonce ,vím ,že staví na zakázku historické lodě.Nebo Pepa Navrátil ml.z Pardubic ,také staví na zakázku lodě.
-
Návštěvník
Pepa Darvas píše:Sváťo zeptej se Tomáškových z Jablonce ,vím ,že staví na zakázku historické lodě.Nebo Pepa Navrátil ml.z Pardubic ,také staví na zakázku lodě.
Proč sháníš v "cizině" když máš jednoho z nejlepších českým maketářů na dosah (Ostrava), ale ta Tě asi nebere? Čau. Hňup.
Obrátil se na mě jeden pán z muzea s prosbou o postavení modelu plachetnice z období 1720-1810. Délka modelu se předpokládá kolem 70cm, bude to na schodišti, prohlížet se to bude tak ze vzdálenosti 1m.
Otázka zní - šel by do toho někdo? A jestli ano, tak za jakých podmínek (cena, čas,....)?
Někdo by se našel, cena 15-50 000, doba 3-6 měsíců, podle náročnosti a požadavků objednavatele.
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Je to pro muzeum = spíše charita, nikde jsem nepsal "s výjimkou Ostravy.." :-) tak nevím na co narážíš. Jestli tím maketářem myslíš Brychtu, tak tam nečekám, že by měl na to čas a dělá jiné věci, jestli Kapitána s praxí, tak ten je teď pryč, jestli jsem pochopil.
Proč sháníš v "cizině" když máš jednoho z nejlepších českým maketářů na dosah (Ostrava), ale ta Tě asi nebere? Čau. Hňup.
A co Ty? Nedáš se na to?
Nevím jak HŇUP, ale já jo, proč ne, dej na vědomí podrobnější informace, dík. Dědek.Je to pro muzeum = spíše charita, nikde jsem nepsal "s výjimkou Ostravy.." :-) tak nevím na co narážíš. Jestli tím maketářem myslíš Brychtu, tak tam nečekám, že by měl na to čas a dělá jiné věci, jestli Kapitána s praxí, tak ten je teď pryč, jestli jsem pochopil.
A co Ty? Nedáš se na to?
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 53955 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Tatka
-
- 25 Odpovědi