Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Víkend s TT - Protivanov
Re: Víkend s TT - Protivanov
Můj dotaz jsem specifikoval v hlavní stránce TT - bohužel dodnes jsem nějak nepřišel na chuť použitému systému tohoto DF a až dnes jsem se sem prokousal...
Jedu v pátek, ale nevím přesně v kolik. Jedu z Černého Mostu z Prahy, takže myslím že z Liberce tam jede Student agency... budu mít jedno místo v autě, ale netuším zda bude místo i pro věci. Povezu věci pro dítě i s kočárem a moje lodě...Godric píše:Sakra, já sem s Láďou objednal ubytování od pátku. No v nejhorším případě bych to kdyžtak rozdělil a posunul. Láďa je z Písku a to by asi nešlo, abych jel s ním. Uvidím, jestli ještě někdo nebude mít cestu kolem.Ante píše:místo by se možná našlo, ale jedu už ve čtvrtek odpoledne
Jinak díky za nabídku Ante.
Kdyžtak bychom se mohli domluvit před akcí...
ivvo

NeJaToD team
No já bych se i přihlásil, ale nevím jestli stihnu do termínu spáchat tu mašinu - teda jako remorkér a taky nemám parťáka - a už vůbec ne zkušenosti. Zatím jsem se přihlásil k ubytování a uvidíme. Předběžně a neoficiálně tedy remorkér "Dora" 85 cm z Holešovska - zatím ve výstavbě.
.. Vždy ve střehu !
Na MoNaKu jsou v propozicích zveřejněny plánky předpokládaných tratí !
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
V propozicích k Víkendu s Tug Towingen jsou přidána k přečtení a stažení pravidla pro letošní sezónu.
portal/_Clanky2007/_Pozvan_3/PravidlaTT2007.htm
portal/_Clanky2007/_Pozvan_3/PravidlaTT2007.htm
Keba - webmaster
Nakládka materiálu.
Ahoj, předběžně jsme se dohodli že material naložíme už ve středu 6,6 při klubovém setkání(aby jsme se ve čtvrtek nezdržovali).
Na 99% se to dá do tranzita a nebudu mít zadní sedadla-tj.bude místa dost.Kdo by chtěl něco vzít(lodě,letadla,kočárky)-má možnost.případné doložení ve čtvrtek je možné po domluvě v Čestlicích.
Za další-přesvědšil jsem svoji paní že je to jedinečná a neopakovatelná akce, ale ona musí v pátek do práce.Nebude mít někdo v pátek místo? Ale až okolo 15-16 hodiny.(z Prahy)Pokud ne, koupím ji lístek na vlak,není problém.
Ve čtvrtek máme(myslím) nejméně dvě místa volná.(tranzit je 3 místný)
Zpět:Vykládka večer v neděli v klubovně v Praze, pokud by se nestíhalo, bylo by asi možné věci si vyzvednout v pondělí tamtéž nebo po domluvě.
V autě budu mít jedno místo(předpokládám že spáteční lístek ji nebudu muset kupovat:-)))
Ahoj Roman.
PS:Cena za přepravu je vlídné slovo....
Ahoj, předběžně jsme se dohodli že material naložíme už ve středu 6,6 při klubovém setkání(aby jsme se ve čtvrtek nezdržovali).
Na 99% se to dá do tranzita a nebudu mít zadní sedadla-tj.bude místa dost.Kdo by chtěl něco vzít(lodě,letadla,kočárky)-má možnost.případné doložení ve čtvrtek je možné po domluvě v Čestlicích.
Za další-přesvědšil jsem svoji paní že je to jedinečná a neopakovatelná akce, ale ona musí v pátek do práce.Nebude mít někdo v pátek místo? Ale až okolo 15-16 hodiny.(z Prahy)Pokud ne, koupím ji lístek na vlak,není problém.
Ve čtvrtek máme(myslím) nejméně dvě místa volná.(tranzit je 3 místný)
Zpět:Vykládka večer v neděli v klubovně v Praze, pokud by se nestíhalo, bylo by asi možné věci si vyzvednout v pondělí tamtéž nebo po domluvě.
V autě budu mít jedno místo(předpokládám že spáteční lístek ji nebudu muset kupovat:-)))
Ahoj Roman.
PS:Cena za přepravu je vlídné slovo....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Abych Vám ulehčil, tak přikládám popis cesty přes Prostějov z dálnice (rychlostní silnice) R46.
Itinerář trasy z R46 (Vyškov – Olomouc) od Brna
Sjezd na Exitu 22 (Prostějov jih), hned za sjezdem doleva směr Prostějov. Pořád rovno do města na kruháč, projet rovně na centrum až na první semafor, křižovatka T. Doleva směr Boskovice, (XXXX) hned na dalších semaforech (cca 20m) mírně vpavo po hlavní, po 50m doleva po hlavní. Dlouhá pravotočivá zatáčka, za ní 200m na semaforech doleva směr Boskovice. Odtud pořád rovno po ulici Plumlovská, až k bráně rekr. střediska Protivanov je to pořád po hlavní směr Boskovice.
Itinerář trasy z R46 (Vyškov – Olomouc) od Olomouce
Sjezd na Exitu 27 (Prostějov sever u „TESCO“) nedoporučuji, protože ulice Olomoucká se opravuje a je uzavřena.
Sjezd na Exitu 25 (Prostějov střed), sjezd se stočí zpět vpravo, na křižovatce doleva na centrum, po cca 200 m křižovatka, vpravo na centrum. Rovně cca 500m na první semafor u benzinky Shell, tam doleva (myslím, že je tam ukazatel Boskovice). Touto ulicí se po cca 500m dostaneme taky do bodu (XXXX) trasy od Brna, kde se první semafor projede rovno a hned další mírně vpravo.
Cesta z ul. Plumlovská do rek. stř. Protivanov je: pořád rovno ven z města přes 2 kruháče, pořád po hlavní přes Mostkovice, Plumlov. V Plumlově pořád po hlavní směr Boskovice. Dále přes Vícov, Stínava, Malé Hradisko do Protivanova pořád po hlavní. V Protivanově se po cca 150 m (hned za kostelem) stáčí silnice doleva (opět je to po hlavní). Projede se celý Protivanov a cca 500m od značky „konec obce“ a 100m od začátku lesa bude u vjezdu do střediska cedule „víkend s TT“
http://www.ceskedalnice.cz/mapy/r46/slides/r46m3.html
Pavel
Itinerář trasy z R46 (Vyškov – Olomouc) od Brna
Sjezd na Exitu 22 (Prostějov jih), hned za sjezdem doleva směr Prostějov. Pořád rovno do města na kruháč, projet rovně na centrum až na první semafor, křižovatka T. Doleva směr Boskovice, (XXXX) hned na dalších semaforech (cca 20m) mírně vpavo po hlavní, po 50m doleva po hlavní. Dlouhá pravotočivá zatáčka, za ní 200m na semaforech doleva směr Boskovice. Odtud pořád rovno po ulici Plumlovská, až k bráně rekr. střediska Protivanov je to pořád po hlavní směr Boskovice.
Itinerář trasy z R46 (Vyškov – Olomouc) od Olomouce
Sjezd na Exitu 27 (Prostějov sever u „TESCO“) nedoporučuji, protože ulice Olomoucká se opravuje a je uzavřena.
Sjezd na Exitu 25 (Prostějov střed), sjezd se stočí zpět vpravo, na křižovatce doleva na centrum, po cca 200 m křižovatka, vpravo na centrum. Rovně cca 500m na první semafor u benzinky Shell, tam doleva (myslím, že je tam ukazatel Boskovice). Touto ulicí se po cca 500m dostaneme taky do bodu (XXXX) trasy od Brna, kde se první semafor projede rovno a hned další mírně vpravo.
Cesta z ul. Plumlovská do rek. stř. Protivanov je: pořád rovno ven z města přes 2 kruháče, pořád po hlavní přes Mostkovice, Plumlov. V Plumlově pořád po hlavní směr Boskovice. Dále přes Vícov, Stínava, Malé Hradisko do Protivanova pořád po hlavní. V Protivanově se po cca 150 m (hned za kostelem) stáčí silnice doleva (opět je to po hlavní). Projede se celý Protivanov a cca 500m od značky „konec obce“ a 100m od začátku lesa bude u vjezdu do střediska cedule „víkend s TT“
http://www.ceskedalnice.cz/mapy/r46/slides/r46m3.html
Pavel
kluci, chlapci a chlapi... :-)
...asi bych měl mít jednu prosbu, ...kvuli synkovi...
nemáte , nemůže te někdo vzit nějakou "lodičku"...např Melodii či cokiliv, a pod s čim by si synek (12) mohl ve volných chvílích zajezdit... ?
máme sice lodí dost ale od DUBNA jsem pod neustálým pracovním tlakem včetně výkendů, takže jsem nic nestihl a zřejmě nestihnu dodělat a jemu by to přišlo mooooc líto..
Rádio čili vysílač a přijímač máme, baterku 2*3článek (autový) taky, nabíječku a pod... Jen tu loď...
sím...
Snad s ní nic nemůže vyvéct..
Dík.
Dejte vědět, jestli něco bude nebo muset 1-2 noci nespat... :-(
BAmík
m.badura@cmail.cz
...asi bych měl mít jednu prosbu, ...kvuli synkovi...
nemáte , nemůže te někdo vzit nějakou "lodičku"...např Melodii či cokiliv, a pod s čim by si synek (12) mohl ve volných chvílích zajezdit... ?
máme sice lodí dost ale od DUBNA jsem pod neustálým pracovním tlakem včetně výkendů, takže jsem nic nestihl a zřejmě nestihnu dodělat a jemu by to přišlo mooooc líto..
Rádio čili vysílač a přijímač máme, baterku 2*3článek (autový) taky, nabíječku a pod... Jen tu loď...
sím...
Snad s ní nic nemůže vyvéct..
Dík.
Dejte vědět, jestli něco bude nebo muset 1-2 noci nespat... :-(
BAmík
m.badura@cmail.cz
mno, jelikož nejede můj kluk, tak vezmu pro tvého vladykovýho policajta( na 6 článek), jen nevim jestli bude kanálově volno.....ale večer může drandit....nebo remorkér, ten je pomalej a jezdí hodinu.....Zdar
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
- petr hájek
Pozor na O.S.A.,a veřejné pouštění hudby...(raději si zazpívejte)Bamík píše:Ahoj kluci
Tak stan /párty/ 4*8m zajištěn, naložen. Je potřebuji pomoci s odvozem /domluvim se asi s Romanem/ a přeložím část komponentů k němu do tranzita - je to přeci jenom na osobák objemnější :-).
Dále: Vezu 1 výkonnou aktivní kombo bednu (asi yamaha) + 1x bezdrát mic + náhradní kabelový mic + delší kabel na připojení třebas diskmena, rádia, autorádia, mp3 a pod, jako tlumený "pod-hluk" aby bylo příjemněji (jack 3,5st) //aktivní bedna má dva mixovatelné vstupy// + stojan k mic a stojan pod repro.
Pokud někdo to bude vidět, vemte něco mjuzik-bude příjemněji, lepší než dokonalé ticho.
tolik Bamík
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Stan a paratura - no to je těžkej luxus :-)Bamík píše:Ahoj kluci
Tak stan /párty/ 4*8m zajištěn, naložen. Je potřebuji pomoci s odvozem /domluvim se asi s Romanem/ a přeložím část komponentů k němu do tranzita - je to přeci jenom na osobák objemnější :-).
Dále: Vezu 1 výkonnou aktivní kombo bednu (asi yamaha) + 1x bezdrát mic + náhradní kabelový mic + delší kabel na připojení třebas diskmena, rádia, autorádia, mp3 a pod, jako tlumený "pod-hluk" aby bylo příjemněji (jack 3,5st) //aktivní bedna má dva mixovatelné vstupy// + stojan k mic a stojan pod repro.
Pokud někdo to bude vidět, vemte něco mjuzik-bude příjemněji, lepší než dokonalé ticho.
tolik Bamík
Od pouštění hudby bych ale raději upustil.
Keba - webmaster
Tak smůla - chtěl jsem vzít kytáááruKeba píše:Stan a paratura - no to je těžkej luxus :-)
Od pouštění hudby bych ale raději upustil.
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
- Pepa Darvaš
doufám,že nejedu na nějaké techno ,mám rád v noci klid
Areál je dostatečně rozlehlej aby část která se chce bavit mohla přežít bez rušení ostatních, kteří preferují klid. Nicméně základní pravidlo stejně bude: tolerance a rozumný přístup.
Pavel
Pavel
Pavle, nekontroloval jsi v posledni dobe vodu??
Jestli to treba ty posledni bourky nevyplachly a nevycistily...
Radek
Jestli to treba ty posledni bourky nevyplachly a nevycistily...
Radek
Pánové kytaru klidně, zpěv klidně, ale reprodukovanou hudbu během soutěže i potom odmítám. Nevím jak ostatní, ale té mám až pokrk. Hraje to v každým obchoďáku a skoro každým krámě. Příjemnou atmosféru to alespoň ve mě nevzbuzuje, pouze pocit hluku. Opravdu si cením každé snahy této akci pomoci a vylepšit ji, ale jakémukoliv hraní reprodukované hudby (bez ohledu na OSA a spol.) říkám ne!
Tohle má být pohodové setkání, zajezdit si s loděma, pobavit se. Nechci aby se to zvrtlo někam jinam. Jak už jsem psal, každá pomoc je vítána a ceněna, ale taky aby se nám mohlo příští rok stát že tam budou stánky s čínským zbožím a párkem za 50,-.Já vím, teď jsem to přehnal, ale určitě chápete co tím myslím :-)
Tohle má být pohodové setkání, zajezdit si s loděma, pobavit se. Nechci aby se to zvrtlo někam jinam. Jak už jsem psal, každá pomoc je vítána a ceněna, ale taky aby se nám mohlo příští rok stát že tam budou stánky s čínským zbožím a párkem za 50,-.Já vím, teď jsem to přehnal, ale určitě chápete co tím myslím :-)
Keba - webmaster
Pánové!
Omlouvám se že jsem se někoho dotkl, zcela korektním a obvyklám jedním.
Z diskuze je patrno, že jde o základní nepochopení věci v základu... hudba z obchoďáku, stánky, techno a já nevím co ještě tu /by tu asi zaznělo - no fuj. Máte ...
.. ale co, třebas přijde na mýlku sami.
Mělo to zde být /zřejmě/ o organizaci většího dobrého podniku, ale zde se rozvíjejí skoro osobní věci. Balím hadici v teto diskuzi.
Vše v dobrém
BAmík
Z diskuze je patrno, že jde o základní nepochopení věci v základu... hudba z obchoďáku, stánky, techno a já nevím co ještě tu /by tu asi zaznělo - no fuj. Máte ...
Mělo to zde být /zřejmě/ o organizaci většího dobrého podniku, ale zde se rozvíjejí skoro osobní věci. Balím hadici v teto diskuzi.
Vše v dobrém
BAmík
Neviem aké máte skúsenosti Vy, ale mne sa zdá prítomnosť ozvučenia na takejto akcii výhodou.Bamík píše:Pánové!
Vše v dobrém
BAmík
Od zahájenia súťaže,až po vyhlasovanie výsledkov.
Teraz nehovorím o púšťaní reprodukovanej hudby ale o organizačnom zabezpečení.
Takže, ak to má ešte nejaký zmysel, prihováram sa to aby tam ozvučenie bolo ...
BTW: Ozaj niekto prinesiete gitaru ... že by som sa pridal ? Už som si dávno "nezabékal" pri ohni ...
PeterP
No uvažoval jsem o ní - též jsem naposledy "békal" při kytaře bůhví kdyPeterP píše:BTW: Ozaj niekto prinesiete gitaru ... že by som sa pridal ? Už som si dávno "nezabékal" pri ohni ...
Ale ještě se budu asi rozmýšlet - což o to - auto to uveze a konečně vytahovat ji nemusím, že - takže já ji vezmu a uvidí se na místě.
Už se těším.
Marek
P.S. - plánovaný příjezd mám zítra kolem 18:00 hodin, tak doufám, že bude ještě nějaké místečko na zaparkování
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
- Pepa Darvaš
Nevím o čem Bamíku píšeš ,měl by sis nejdříve než pustíš něco do světa pořádně to přečíst.Občas se mi také stane nějaký ten překlep ,nebo i nějaká ta chybička ,ale těm Tvým větám ,co nedávají smysl vůbec nerozumím.Nevím ,jestli jsi někdy na takové nějaké soutěži byl,že chceš sebou tahat výbavu na techno ,v každém případě se obávám ,že bych si já a ani kamarádi ,které znám ,moc u té vody neodpočinuli.To ,co Ty považuješ za korektní a obvyklé jednání přitáhnout někam aparaturu (asi Jamaha?)na takových soutěžích lodních modelářů není zvykem a doufám ,že dle slov Keby ani nebude.Aspoň doufám ,neboť bych asi na takové soutěže nejezdilBamík píše:Pánové!
Vše v dobrém
BAmík
Pánové, hezky se tu hádáte, Bamíka "sprdnete", ale věc má dvě stránky.
1) pořádávám soutěže, a z hlediska pořadatele (i soutěžících) je soutěž bez ozvučení dost problematická - při nástupu není slyšet co říká pořadatel, problémy s vyvoláváním na start, .... a pořadatel večer sípá jak...
2) reprodukovaná hudba - je hudba a hudba. Při jedné není slyšet vlastního slova a té taky říkám NE. A je příjemná hudba, obvykle pouze instrumentálky, pouze na podbarvení, s hlasitostí takovou, že když se na ni přímo nezaměřím tak si ji ani nevšimnu, a té říkám ANO a je to vše jen na domluvě.
Pokud by mi jako pořadateli někdo nabídnul aparaturu s bezdrátovými mikrofony tak po tom skočím všemi deseti a ne ještě remcám. Ale to je vaše věc, já tam budu jen na čumendu...
1) pořádávám soutěže, a z hlediska pořadatele (i soutěžících) je soutěž bez ozvučení dost problematická - při nástupu není slyšet co říká pořadatel, problémy s vyvoláváním na start, .... a pořadatel večer sípá jak...
2) reprodukovaná hudba - je hudba a hudba. Při jedné není slyšet vlastního slova a té taky říkám NE. A je příjemná hudba, obvykle pouze instrumentálky, pouze na podbarvení, s hlasitostí takovou, že když se na ni přímo nezaměřím tak si ji ani nevšimnu, a té říkám ANO a je to vše jen na domluvě.
Pokud by mi jako pořadateli někdo nabídnul aparaturu s bezdrátovými mikrofony tak po tom skočím všemi deseti a ne ještě remcám. Ale to je vaše věc, já tam budu jen na čumendu...
- Pepa Darvaš
myslím ,že se tato debata dává cestou ,která sem nepatří.Jestli měl Bamík zájem a chuť přivézt aparatůru na ozvučení pořadatelských aktivit ,měl kontaktovat pořadatele ,kteří jsou v záhlaví pozvánky napsáni.Nemuselo by se tady zbytečně diskutovat .Jenže když si Sváťo dobře přečteš jeho příspěvek na co to chtěl použít jako ,autorádio,MP3,Disc atd,tak se nediv ,že se tady někteří lidé bouří.Vloni jmse s manželkou byli na žákovské oblastní postupové soutěži v Brandýse n.L. a zrovna tam probíhalo v campu nějaké párty .Asi po hodině hlasité hudby ,jsme se s nimi domluvili ,aby to utišili ,poslechli ,stejně jsme měli po náladě.Je to opravdu velice rušivé a hudba k takové soutěži nepatří.Mám rád vodu ,ticho ,klid ,když si vezmu svůj parníček na vodu k večeru ,kde jsou slyšet jen přírodní zvuky ,jako spěv ptáků ,kvákání žab,nedovedeš si představit jak si odpočinu.Sám jezdíš na soutěže Svazu a řekni mi ,kdy je taková soutěž ozvučena.Snad jen na mistrovství světa ,nebo Evropy.Já myslím,že pořadatelé mají takhle dost starostí s tou soutěží ,nezatěžujme je s nějakým tlacháním o zbytečnostech.
Pepo, bereš do Protivanova nějaké volné trupy?
(Nepíšu to soukromě, protože to možná zajímá víc lidí.)
Radek
(Nepíšu to soukromě, protože to možná zajímá víc lidí.)
Radek
To Pepa D: ad začátek - naprostý souhlas
Ad zbytečnost - jezdím Moravský pohár - v Třešti ozvučení je a je to super a velká pomoc. Kdybych tu možnost měl, tak ji na své soutěži použiji. To není starost, to je pomoc.
Nezaměňujte prosím ozvučení soutěže s párty kde platí "čím víc decibelů tím lepší muzika"
Ad zbytečnost - jezdím Moravský pohár - v Třešti ozvučení je a je to super a velká pomoc. Kdybych tu možnost měl, tak ji na své soutěži použiji. To není starost, to je pomoc.
Nezaměňujte prosím ozvučení soutěže s párty kde platí "čím víc decibelů tím lepší muzika"
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek