Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Tug Towing Cup 2009

Vše co se týká této modelářské disciplíny.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Tug Towing Cup 2009

Příspěvek od ladous »

Za jiných okolností bych asi založil své téma, ale aby to zároveň každý našel, tak zneužiji tento prostor s tím, že až to nebude aktuální, tak Keba ten můj příspěvek a reakce na něj odmaže.

Nahlásil jsem se na TT do Mostu jen jako divák, takže jsem měl ideu, že bych tam dojel autobusem, vlakem... Akorát jsem zjistil, že abych do Mostu dorazil v nějakou rozumnou dobu, tak bych musel vyrazit asi už v pátek. Takže jsem zatím vyřešil jen cestu z Písku do Prahy a nyní již k mé prosbě:
V Praze Na Knížecí bych měl být (dle jízdního řádu + tolerance) v onu sobotu kolem půl osmé ráno. Je zde někdo, kdo má ve voze jedno místo volné a byl by ochoten mě z Prahy vzít? Samozřejmě, že bych přes Prahu přejel MHD kamkoli tak, aby to bylo po trase.

Varianta druhá je, že bych z Písku jel autem a kohokoli jiného nabral cestou a v neděli opět zavezl nazpátek ;-).

Děkuji všem, co se ozvou. Asi to bude lepší formou SZ.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Přeji všem lidem v Mostě pevnou ruku a dobrý odhad!!
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
bida

Příspěvek od bida »

tak ,kluci ,jakpak to v tom Mostě vypadá...žádná Web kamera,,,,beeeeeeeeee
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

bida píše:tak ,kluci ,jakpak to v tom Mostě vypadá...žádná Web kamera,,,,beeeeeeeeee
Webkamera nebyla, ale určitě bude hromada fotek... Příště radši sedni k Přemovi do auta a přijeď se podívat na vlastní oči. vlastně až přespříště, protože na TT v Olomouci bys asi došel i pěšky ;-).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Keba

Příspěvek od Keba »

Olomócká vana 2009
Prosíme všechny zájemce o soutěžní setkání lodních modelářů v TugTowing - Olomócká vana 2009 aby co nejdříve zaslali svoje přihlášky. Usnadníte nám přípravu celého setkání. Díky!
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Přema

Příspěvek od Přema »

Abych se vyhl některým zmatkům,jako vloni,jsem pro uzávěrku 16.4.2009 12.00.Dodatečné přihlášení je možné,ovšem nezaručující účast v případě velkého a hlavně nečekaného počtu zájemců.Trať je dimenzována na přihlášené účastníky a časové limity. Díky Přema
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Tug Towing“