Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
SYLT - hlídková loď - prostor pro reakce čtenářů
Re: SYLT - hlídková loď - prostor pro reakce čtenářů
Zde se můžete ptát na vše, co vás zajímá v tématu SYLT - hlídková loď Německé pobřežní stráže.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Krásná loď těším se na fotky ze stavby
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Ahoj pekná stavba ale mám otázku ako budeš mať zabezpečené chladenie motorov?
Na střídavé motory s oběžkou chlazení nepoužívám a podle předešlých zkušeností s oběžkama vím, že se hřejí minimálně narozdíl od zaplášťovaných. Navíc při napětí 7,4 V skoro vůbec.
Bude se jednat o maketu? 
Ani náhodně se nejedná o maketu, takové podklady na tuto loď ani nelze sehnat, Jelikož to není zrovna stará loď tak si Němci chrání veškeré focení z blízka. Foto , které jsem na netu sehnal a nepřesné plány firmy ROBBE nedovolují udělat maketu. A navíc já sám nejsem maketář a lodě dělám pouze jako funkční modely a jen pro svoji zábavu.
Pekne postupuješ v stavbe , nech sa ti darí aj naďalej
Prostě krása .. co jiného dodat když je někdo tak šikovnej
Zachovejte paniku :-)
Keď vidím, ako ti to pekne ide, dostal som chuť opäť modelárčiť. :-)
PeterP
No myslím si, že by jsi tento koníček neměl věšet na hřebík. Já jsem kdysi dělal makety upoutaných letadel a po 15 letech přestávky s modelařením jsem se zase k tomu vrátil. Né vše mi jde jak bych si představoval ale snažím se abych nešel za dobou. Tak s tím něco dělej.PeterP píše:Keď vidím, ako ti to pekne ide, dostal som chuť opäť modelárčiť. :-)
moc pěkná stavba. ale prosím tě, kdys to začal stavět??? to je pro mě postup za dva roky minimálně...
carrot
carrot
čo ti v tom bráni? vitaj do rodiny :-)PeterP píše:Keď vidím, ako ti to pekne ide, dostal som chuť opäť modelárčiť. :-)
Teraz to vyzerá, že som modely povesil na kliniec ... :-)
Celkom tak to nie je, ale na moje rozrobené "makety" skutočne už akosi pridlho padá prach. :-/
Takéto vydarené stavby, ako tu ukazuje Inkoust su však silnou inšpiráciou.
Celkom tak to nie je, ale na moje rozrobené "makety" skutočne už akosi pridlho padá prach. :-/
Takéto vydarené stavby, ako tu ukazuje Inkoust su však silnou inšpiráciou.
PeterP
Tak jsem se po prohlédnutí foto znova inspiroval, vyndat z krabice mojí stavbu Puerta a dám se do něj klobouk dolu ale tak čistou práci jsem jíž dlouho neviděl, dík za inspiraci.Hlavně v použití stavebního materialu , jen ty ruce budu muset lépe použít.
Zdravím tě, prosím tě stavbu jsem začal v lednu letošního roku. Bohužel jsem se rozhoupal s příspěvky až teď jen proto, že mě přesvědčil kamarád abych to mimo svých stránek dal i DF MONAKA. Není to na chlubení ale jen ukázka, že se musí chtít a nesmí se při špatném počasí zahálet.carrot píše:moc pěkná stavba. ale prosím tě, kdys to začal stavět??? to je pro mě postup za dva roky minimálně...
carrot
No konečně další co maká, někdy mě to připadá, že se všichni flákají, ale je to jen domněnka. Je třeba aby se rozhoupali jako já a začali své příspěvky zveřejňovat zde na fóru. A ty makej pomalu taky jsem se to dost dlouho učil a dokonale nedělám.MAHO píše:Tak jsem se po prohlédnutí foto znova inspiroval, vyndat z krabice mojí stavbu Puerta a dám se do něj klobouk dolu ale tak čistou práci jsem jíž dlouho neviděl, dík za inspiraci.Hlavně v použití stavebního materialu , jen ty ruce budu muset lépe použít.
Děkuji za odkaz na samolepky ...k stavbě nemám co dodat, držím palce a těším se na další postupy a fotky! Neděláš radost jen sobě........:-)
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Teda pokud toto není maketa, tak nevím
Opravdu skvělá práce!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek