Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Pohon remorkéru PAOLO-M 1:25

Vše co se týká pohonu pro lodní model (motory, lodní šrouby, JET, Kortyho dýza, kormidla a pod.)
burdal1

Re: Pohon remorkéru PAOLO-M 1:25

Příspěvek od burdal1 »

Co se tu vlastne resi? Jestli chces utratit penize, tak doporucovany Speed 900 bude urcite dobry (to ze bude slaby ber jako takovou legraci), jestli nechces prilis utracet, tak vetrak.
Naposledy upravil(a) burdal1 dne pon led 08, 2007 12:04, celkem upraveno 1 x.
Přema

Příspěvek od Přema »

viz Bořík a Burda1 a P.Darvaš: stopro pravda. ;) To je tak,když někdo neumí počítat,že ano (JÁ) :o
Další možný zdroj motorků jsou hasiči a třeba i zadarmo.Učí se stříhat vraky,u nás nejčastěji Škodovek 120ek.Zkusil bych se zeptat místních hasičů-profesionálů.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

burdal1 píše:Co se tu vlastne resi? Jestli chces utratit penize, tak doporucovany Speed 900 bude urcite dobry (to ze bude slaby ber jako takovou legraci), jestli nechces prilis utracet, tak vetrak.
Tak se mi zdá, že by to chtělo oživit ARÉNU, byl už dlouho klid!
ivankap

Příspěvek od ivankap »

K tomu Paolu, já ho mám ale ve 1:40, v 1:25 jsou to jen prázdné necky (to je můj názor). A honil jsem to Mabuchi 380, převod asi 1:3 a šroub ořezaná IGLA 35. Zdroj 6 x 1,2 Ah NiCd.
Ivan
Janek

Příspěvek od Janek »

Myslím,že motor z větráku vyhrál a tím bych tuto diskuzi uzavřel.Takže dík za názory.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pohon“