Videozáznam z Písku se nedochoval, ale na obdobné akci na Lužinách jsi si vítr přifukoval - někde v tom videu jsi dokonce přichycen při činu ;-).MB/RomanT píše:Hele vy dva - to zní jako kdybych to druhé místo získal lstí či podvodem (tolik k L) - myšleno v dodrém!!!
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Jak RomanT k trupu Footy přišel
Re: Jak RomanT k trupu Footy přišel
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Navíc na Lužinách dělal rozhodčího Ante, který je v Tebou nastíněných praktikách též zběhlý ;-).MB/RomanT píše:Hele vy dva - to zní jako kdybych to druhé místo získal lstí či podvodem (tolik k L) - myšleno v dodrém!!!
A za trest těchto pár příspěvků, které s Footy nesouvisejí ani v nejmenším, časem přesunu do Zábavy ;-).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jak RomanT k trupu Footy přišel ;-)
Já se domnívám, že SH už v okamžiku poskytnutí trupu jako ceny pro vítěze narozdíl ode mně tušil, že skončí u Tebe.MB/RomanT píše:Navíc jsem ten trup čestně vyhrál - což mě dodnes udivuje- a chtěl jsem podpořit SH - a chtěl jsem si zkusit, jaké je to jít z kůží na trh (popis stavby ve skorealném čase)- no zatím chvalitebné :-)
opravdu netušil....
Ale nakonec se řízením osudu dostal do dobrých rukou..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek