1

Téma: Lepeni "oken"

Mám začátečnický dotaz. Čím lepíte "okna" ? Nástavbu mám z ABS (výstražná tabulka), nastříkanou akrylkombinační barvou. Výřezy pro okna bych chtěl "zasklít" tužší průhlednou fólií co se dává na přední stranu při kroužkové vazbě. Ale zatím nemůžu najít to správné lepidlo. Zkusil jsem lepidlo na plastikáče, ale to hodně leptá barvu, tato se pak rozleje a zapatlá okénka. Další pokus byl LA tmel, ale ten moc nedrží (což není divu neb ho dávám jen na nástavbu a už ne na fólii), navíc taky leptá barvu. Ještě zkusím UHU allplast, ale jinak už mě nic nenapadá. Diky ! Ruja

2

Re: Lepeni "oken"

jj, ja jsem to tu hledal ale asi ne dost dlouho. Sekundaku jsem se zatim snazil vyhnout, neb mam pocit ze pri odparovani ci co to vlastne dela se dost často polepta folie. Ale asi mi nic jineho nezbude, UHU por i UHU allplast jsem ted zkoušel s bídným výsledkem. Tož diky !

3

myslim ze pri odparovani sekundoveko lepidla sa okolie sfarbi na bielo

ale to sa da utriet prstom , ak by to bol Ľadoborec mohlo by sa to využiť ako námraza big_smile big_smile big_smile

Palec nahoru Palec dolu

4

Palec nahoru Palec dolu

5

A je To . . . .!

Palec nahoru Palec dolu

6

A je To . . . .!

Palec nahoru Palec dolu

7

Palec nahoru Palec dolu

8

Zachovejte paniku :-)

9

Jaroj díky.
Sice informace "lepidlo na kabiny" je asi jako "auto k ježdění" ale alespoň něco. Čekal bych informaci jaké materiály lepí.

Jestli jsi ho používal, můžeš mi říct, jestli lepí Vivak (to asi ano) ale i na dřevo, kov. Je kontaktní (= nesnáší mezery) anebo i nějakou mezerku zalije a pod? Díky.

Palec nahoru Palec dolu

10

A je To . . . .!

Palec nahoru Palec dolu

11

12

Palec nahoru Palec dolu

13

14

Mno tak jsem zkusil canopy glue a lepta to barvu stejne jak vsechno ostatni (je to teda nejake jine lepidlo, koupeno dneska u reichardu - jmenuje se to Jamara L530). Tak jsem zkusil vterinak (az ted neb predtim mi dosel) a tu folii co mam ja vypary lehce naleptaji (misty bily zavoj). Tak uz nevim, nejak me to prestava tesit :-(.

15

jj, nechal jsem se omamit Matejem ze je to "taky canopy glue"...

16

Palec nahoru Palec dolu

17

PeterP

Palec nahoru Palec dolu

18

Peter:
Lepidlo, ktoré odporučil DDG 51 nepoznám, ale asi rieši väčšinu problémov a keby som ho mal kde kúpiť ,  tak by som neváhal

Před dvěma dny jsem si na zmíněné adrese objednal jednu tuto flaštičku a představte si ,že mně dnes ráno budil poš´ták.je to sice o sto dvacet korun dražší ,nemusel jsem však nikam jezdit.Určitě ho vyzkouším

Palec nahoru Palec dolu

19

PeterP

Palec nahoru Palec dolu

20

21

PeterP

Palec nahoru Palec dolu

22

23

ty vteřináky jsou výkvětové nebo bez výkvětové  , neznám je a docela bych nějakej bezvýkvětovej už konečně koupit potřeboval

Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!

Palec nahoru Palec dolu

24