|
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » Historické plachetnice - rozestavěné » President Sergal - úprava stavebnice
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Tak už jsem ladousi asi pobral všechna úskalí vkládání, už mi to myslím půjde. Můžeš jako admin odstranit ty prázdné vstupy, nevypadají dobře.. Děkuji
jen se optám, je ten otvor pro kormidlo natolik velký aby umožnil rotaci kormidla v celém rozsahu?
díky , měl jsem spíše na mysli jestli se v tom otvoru kormidlo otočí ale asi jo . ![]()
Fotku se zasunutým kormidlem nemám, max ta co jsem pověsil 9.2.2015, tam je kormidlo obaleno izolepou. Ale vejde se tam a je volně otočné.
Až se mi z tvých fotek rozbušilo srdce... Ten můj začal javorovými lištami 0,5x3 ve svazku v krabici, ještě, že se na palubu dělí a dalo se jich mnoho zachránit! Nyní již loď zavírám za sklo a do pracovny kocour nesmí. Občas se tam protáhne tak nevím, až budu tropit takeláž, skříňka už bude malá..
MoNaKo DF » Historické plachetnice - rozestavěné » President Sergal - úprava stavebnice