Téma: SYLT - hlídková loď - prostor pro reakce čtenářů
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » SYLT - hlídková loď Německé pobřežní stráže » SYLT - hlídková loď - prostor pro reakce čtenářů
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Krásná loď těším se na fotky ze stavby
Ahoj pekná stavba ale mám otázku ako budeš mať zabezpečené chladenie motorov?
Na střídavé motory s oběžkou chlazení nepoužívám a podle předešlých zkušeností s oběžkama vím, že se hřejí minimálně narozdíl od zaplášťovaných. Navíc při napětí 7,4 V skoro vůbec.
Bude se jednat o maketu? ![]()
Ani náhodně se nejedná o maketu, takové podklady na tuto loď ani nelze sehnat, Jelikož to není zrovna stará loď tak si Němci chrání veškeré focení z blízka. Foto , které jsem na netu sehnal a nepřesné plány firmy ROBBE nedovolují udělat maketu. A navíc já sám nejsem maketář a lodě dělám pouze jako funkční modely a jen pro svoji zábavu.
Pekne postupuješ v stavbe , nech sa ti darí aj naďalej
Prostě krása .. co jiného dodat když je někdo tak šikovnej
Keď vidím, ako ti to pekne ide, dostal som chuť opäť modelárčiť. :-)
moc pěkná stavba. ale prosím tě, kdys to začal stavět??? to je pro mě postup za dva roky minimálně...
carrot
Teraz to vyzerá, že som modely povesil na kliniec ... :-)
Celkom tak to nie je, ale na moje rozrobené "makety" skutočne už akosi pridlho padá prach. :-/
Takéto vydarené stavby, ako tu ukazuje Inkoust su však silnou inšpiráciou.
Tak jsem se po prohlédnutí foto znova inspiroval, vyndat z krabice mojí stavbu Puerta a dám se do něj klobouk dolu ale tak čistou práci jsem jíž dlouho neviděl, dík za inspiraci.Hlavně v použití stavebního materialu , jen ty ruce budu muset lépe použít.
Děkuji za odkaz na samolepky ...k stavbě nemám co dodat, držím palce a těším se na další postupy a fotky! Neděláš radost jen sobě........:-)
Teda pokud toto není maketa, tak nevím
Opravdu skvělá práce!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
MoNaKo DF » SYLT - hlídková loď Německé pobřežní stráže » SYLT - hlídková loď - prostor pro reakce čtenářů