Re: Soldek

NeJaToD team
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » Stavba modelu » Soldek
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
pro pepu darvaše,
zadéj si do vyhledávače : koga.net. forum Strazak 3 .....otevři hned 1. nabídku, a pak přejdi na stranu 8 ....foto nýtovaného komínu .. ( staví rychenko ) v dalším přízpěvku : rychenko 23. paž 2010 14:51 popisuje postup a materiál : lékařská stříkačka +jehla 0,7 seříznuta do roviny. Nehtový gel na opravu nehtů. Po nanesení určitého sektoru nýtů ..vytvzování UV lampou.
Pak dále v přízpěvcích .....že se jedná o akryl. .... v přízpěvek orwida .....stomatologický, mají různou hustotu. Chce to vyzkouřet.
Na další straně ( 9 ) rychenko 31. paž 2010 20:18 má foto kelímku s gelem, který používá.
Snad Ti to k něčemu bude
ať se Ti stavba daří a Tvé lodě plují
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Ladousi,
díky, máš pravdu, někdy stačí i druh den a už je to posunuto.
polepším se.
Ať Vaše lodě plují
Díky za odkaz, docela dobře se nýtuje komín. Trup, který bude téměř 170 cm bych nechtěl takhle nýtovat.Použiji metodu, kterou jsem si již odzkoušel.Do lamina s hladkou plochou CNCéčkem nadělám díry na šířce jednoho plátu, koukal jsem, že se pláty překrývají tak, že je plát mezera plát a mezi je plát nahoře.Do dir nasázím nýtky palec zhruba 2.54 mm, už jsem i našel eshop , kde je mají, doklepnu nýtky aby nevypadly , udělám formu a pak laminátové pláty nalepím na trup.Chvíli to dá, ale nebojím se toho.
pro pepu darvaše,
není zač. Tvůj postup nýtování, a plátování bude určitě vhodnější - realističtější při "systému" stavby lodě, kdy jsou některé plechy přeplátovány přes sebe a snýtovany a ne pouze přiloženy k sobě natupo a přinýtovány k žebru nebo výztuži.
Uváděl jsem ukázku materiálu "nýtu" a způsobu, který se mi zdá vhodnější, než použít jako "nýt" " nějaké lepidlo"nanášené špendlíkem .
ať se Ti daří se stavbou a Tvé lodě plují
Vypadá to skvěle, docela se těším na výsledek:)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
MoNaKo DF » Stavba modelu » Soldek