Téma: Mazání příspěvků - kniha stížností
Ten první přízpěvek sem napsal někdo nový, nově registrovaný (zapomněl jsem jméno).
Na jiných mod. DF bývá zvykem, že ho moderátor/více moderátorů přivítá, vysvětlí mu kde udělal chybu a nasměrují ho zprávným směrem. Někdy ho i začnou nenuceně zpovídat. On když vidí, že se na něho začínají obracet moderátoři, cítí to jako poctu a líbí se mu na fóru. Nepřemýšlí nad odchodem a chce se rychle vyrovnat ostatním a začne tvořit zajímavá témata a tím se DF rozvíjí. Je začátečníkem, potom se stává členem atd.
Na mazání mají času dost, je to otázka vteřin, čekají, až se někde chytí. Pak to pročistí.
Takto se chovají moderátoři. Site Admin ne vždycky, bývá často hodně razantní, ale milý a slušný.
Pokud se někdo chová špatně, někoho bezdůvodně urazí a nedokáže se mu omluvit, je napomenutý, částečně vyřazený, úplně vyřazený. Toto udělá Site Admin na doporučení moderátora anebo sám - tady jste měli být tvrdí a např. já bych měl mít aspoň napomenutí - hledejte kde.
Tady Site Admin nevystupuje vůbec. Ale razantní, milý a slušný určitě je a já si ho hluboce vážím. Pouze v poslední době zmizel.
Toto je pro mně jediné solidní DF s funkční modelařinou. Dozvěděl jsem se o něm tak, že se o něm psalo v RC revue. Měl jsem z toho velikou radost, protože se tady dá vést rozhovor.
Je tady spousta zaregistrovaných s 1, 2, bez přízpěvku. Čím to asi bude?
Vysoce kvalitní DF nemají nemají CHAT. Asi k tomu mají nějaký důvod.
Pokud jste na žádné takové DF zatím nenarazili, můžu vás nasměrovat.
Šnek má tady zajímavé a často i vtipné přízpěvky. Je třeba se ho zbavit? Anebo aspoň přibrzdit?
Občas někdo vyjede po hodně dobrém přizpěvateli. Moderátor by si ho měl okamžitě chránit.
Razantní jste měli být na jiném vláknu, ale nebyli.
Prosekali jste mi moje vlákno, chtěl jsem tam časem pokračovat. Teda Ladous asi nechtěl, spíš byl přesvědčen. Pokazil jsem pár vláken, chtěl jsem mít svůj chaotický píseček. V této věci je ale moderátor tvrdý a já mu do toho nemám co mluvit. Pouze je mi dovoleno ho požádat.
"za dva dny to smáznu zase, - takže na mě nenavazujte -" - toto si dobrý moderátor pouze uvědomuje, rozhodně to neoznamuje. Chce, aby se rozvíjelo jakékoliv téma, třeba se to časem otočí zprávným směrem. A až potom to vyčistí. Je to otázka pár sekund, špatně se to vrací-přesněji pak je pozdě něco vracet. Moderátorovi kritika vadí, ale není to na něm vidět.
Velice mně mrzí, že odešel (částečně odešel) DDG 51. Na jeho fotky jsem se vždycky těšil. Jeho kvalitám se ani zdaleka nepřibližuju - tím samozřejmě nemyslím jenom fotky.
Moderátor by si měl vážit toho, že jsem byl ochotný hodinu sepisovat tyto bláboly. Uvědomuje si, že bych příště mohl psát jinde. Moderátor si váží kažkého člena, který se chová slušně.